Call of Duty Warzone eerste backward compatible PS5 game met 120Hz

News
donderdag, 17 juni 2021 om 15:00
call of duty warzonef1583833409
Spelers van Call of Duty Warzone zijn vandaag verwelkomd door een aangename verrassing. Met de gloednieuwe update krijgt de backwards compatible game op de PS5 namelijk ondersteuning voor 120Hz.
Liefhebbers van Call of Duty Warzone hebben naar vandaag uitgekeken. Vanochtend is namelijk seizoen 4 voor de first person shooter gelanceerd, wat een heel scala aan nieuwe features introduceert. In de patch notes is alleen ook een verandering te vinden die spelers niet hadden verwacht.
Als je namelijk een PS5 in huis hebt, dan kan je nu genieten van 120Hz in Call of Duty Warzone. Om van de nieuwe feature te profiteren moet je wel eerst 120Hz aanzetten in de Video Output settings op de PlayStation 5. Daarnaast moet je ook een HDMI 2.1-kabel gebruiken op je televisie, anders kan de next-gen console namelijk helemaal geen 120Hz-signaal versturen.

Wat brengt de Call of Duty Warzone update allemaal?

Naast 120Hz-ondersteuning voor de PS5, is de seizoen 4 update voor Call of Duty Warzone goed nieuws voor alle spelers. Met de nieuwe patch kan je namelijk genieten van vijf nieuwe wapens, nieuwe points of interest in Verdansk, een nieuwe modus en veel nieuwe goodies voor de Battle Pass.
Al die nieuwe toevoegingen tellen overigens niet alleen voor Call of Duty Warzone. Ook Call of Duty Black Ops Cold War heeft namelijk een update gekregen. Die game zal naast nieuwe wapens en collectibles ook vijf gloednieuwe multiplayer maps krijgen!