Xbox onthult Xbox Exclusive Redfall met releasewindow

News
zondag, 13 juni 2021 om 20:28
202100613 redfallf1623608904
Arkane, de studio achter Prey en Dishonored heeft de eerste beelden van Project Omen onthuld. De game gaat boordevol actie zitten, waarbij je het alleen of samen opneemt tegen vampiers. Hoewel gameplay beelden uitbleven, is de game nu al veelbelovend.
Arkane Studios heeft niet stilgezeten de afgelopen tijd. De studio achter Prey en Dishonored is bezig geweest met Project Omen die nu onthuld is als de Xbox Exclusive Redfall. De game kreeg zijn eerste trailer, die je hieronder kunt zien, en die belooft heftige co-op actie met speciale skills tegen vampiers!

Redfall trailer toont nog geen gameplay

Redfall ziet er gelikt uit en belooft flink wat actie, maar gameplay bleef helaas nog uit. Toch is er al op te maken dat de game met vier spelers te spelen zal zijn en verschillende wapens en speciale krachten als telekinese en onzichtbaarheid zal gaan bieden. De game zal daarbij behoorlijk heftig zijn wat betreft actie, maar zal ook flink wat ruimte bieden voor humor, zo lijkt het. In de zomer van 2022 komen we erachter wat Redfall precies biedt, want dan komt de Xbox Exclusive uit. Vanaf dag één is de game gratis voor Xbox Game Pass leden.

Nog veel meer tijdens de Xbox Bethesda E3 Showcase

Tijdens de Xbox Bethesda E3 Showcase is uiteraard nog veel meer getoond. Zo kwam ook de releasedatum van Starfield naar buiten met een aantal toffe beelden. De game verschijnt op 11 november 2022. Verder werd een gloednieuwe game genaamd Contraband uit de doeken gedaan. Ook Back 4 Blood kreeg een nieuwe trailer. De game komt vanaf de eerste dag uit op Xbox Game Pass.

Populair Nieuws