E3 2021 voegt nog eens 15 bedrijven toe aan programma

  Het digitale evenement E3 2021 is bijna hier. Het evenement waar veel uitgevers en andere bedrijven van plan zijn de nieuwste titels te tonen begint namelijk op 12 juni. Van veel uitgevers wisten we al dat ze aanwezig zijn tijdens de E3 2021, maar nu hebben nog eens 15 bedrijven zich aangesloten bij dit programma.

  De E3 2021 vindt plaats van 12 tot en met 15 juni. Maar liefst 15 bedrijven zij nu toegevoegd aan het toch al drukke programma van het evenement. De bedrijven die zich bij het game-evenement hebben aangesloten zijn Razer, Yooreka Studio, Intellivision, Tastemakers, NetEase, 24 Entertainment, Norton Gaming, GuliKit en SK Telecom. Daarnaast is ook de deelname aangekondigd van de volgende onafhankelijke game-ontwikkelaars: Burgos Games, Dreamteck, Ghost Street Games, Hooded Horse, The Sixth Hammer en New Blood Interactive.

  Het programma van de E3 2021

  Het lijkt een druk programma te worden voor de game expo. Zo zijn, naast de net toegevoegde bedrijven, ook grote uitgevers aanwezig zoals Nintendo, Square Enix, Xbox, Capcom, Bandai Namco en Ubisoft. De kans is groot dat het precieze programma voor het evenement in begin juni bekend gemaakt wordt. In dit programma kunnen we eindelijk zien wanneer welk bedrijf aan de beurt is om te presenteren.

  Wil jij als E3 fan niks missen van dit grote, digitale evenement? Vanaf 3 juni kan je je inschrijven voor de expo. Mis dit niet!

  Ben jij enthousiast voor het aankomende evenement? Laat het ons weten in de reacties!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.