De E3 2021 geruchten op een rijtje

  E3 2021 komt iedere dag dichterbij en dat betekent onder andere dat de geruchtenmolen harder met haar wieken begint te draaien. Inmiddels is er al een doolhof aan geruchten te vinden over E3 2021. Het is dus tijd om de E3 2021 geruchten op een rijtje te zetten.

  Om ervoor te zorgen dat je op de hoogte bent van alles rondom E3 2021 zetten we de geruchten rondom de digitale variant van de beurs op een rijtje. Mochten nieuwe geruchten opduiken, voegen we deze uiteraard toe. Ook werken we het bericht bij als er geruchten ontkracht worden of, in het beste geval, bevestigd worden.

  Nog een Final Fantasy-game exclusief voor PlayStation

  We trappen af met een sappig gerucht dat afgelopen weekend is opgedoken, namelijk dat er nog een PS5-game onderweg is uit de stal van Square Enix. Opvallend is dat het wederom een Final Fantasy-game lijkt te zijn. Het gerucht komt van Navtra op ResetEra en stelt dat er naast updates rondom Final Fantasy XVI, Endwalker en Final Fantasy VII Remake ook nog een nieuwe titel onthuld wordt.

  In het specifiek noemt de gebruiker die in het verleden vaak correct was, dat er een PS5 exclusive Final Fantasy-titel aankomt. Fanbyte-redacteur Imran Khan voegt hieraan toe dat ook hij gehoord heeft van het bestaan van de game. De PS5-titel zou de naam Final Fantasy Origin dragen volgens bronnen die hij gesproken heeft.

  Kahn stelt ook dat de game een grote klapper moet worden voor Square Enix tijdens E3. Een release voor PC zou later ook nog op de planning staan. De game moet de speelstijl van Nioh krijgen en wordt door Koei Tecmo’s eigen studio Team Ninja ontwikkeld.

  Een nieuwe 2D Metroid-titel

  Het volgende gerucht komt van Zippo, een bekende leaker rondom Super Smash Bros. Ultimate. Zippo heeft een scala van geruchten in een blogpost besproken, maar de meest opvallende is een nieuwe 2D Metroid-titel. De game zou namelijk door ontwikkelaar MercurySteam gemaakt worden en al zo goed als af zijn.

  De studio was in 2017 verantwoordelijk voor Metroid: Samus Returns en dat was tevens de laatste titel die de studio uitbracht. Het is daarmee wel tijd voor een nieuwe game uit de stal van de ontwikkelaar. Daarnaast is het ook nog eens de 35e verjaardag van Metroid, al hoeft dat niet heel veel te zeggen. Metroid blijft een vreemde eend in de bijt als het om Nintendo’s IP gaat en dus zou dit gerucht maar zo witte rook kunnen zijn.

  Andere geruchten die Zippo noemt, stellen daarnaast dat Super Mario Party 2 dit najaar wel eens kan verschijnen, terwijl er ook over een nieuwe 2D Donkey kong wordt gesproken. Verder zou ook de volgende Fire Emblem-titel al bijna af zijn en zou Nintendo achter de schermen geobsedeerd zijn met de 99-games. Daarvan zouden volgens Zippo nog een scala van verschijnen.

  Microsoft toont Starfield, Halo Infinite en Forza Horizon 5

  Wie E3 zegt, zegt natuurlijk ook Microsoft. De ontwikkelaar van de Xbox gaat namelijk ook een persconferentie houden (samen met Bethesda) en lijkt daar flink wat games naartoe te brengen. Zo zou Starfield namelijk tóch aanwezig zijn volgens Jason Schreier. Het zou de eerste keer zijn dat de game getoond wordt sinds de onthulling in 2018.

  Toch is het slechts één van de grote pilaren waarmee Microsoft zou willen uitpakken. Jeff Grubb liet recentelijk namelijk weten dat E3 2021 ook gebruikt wordt als de herintroductie van Halo Infinite, iets wat al door veel fans verwacht werd. Toch zou het niet genoeg zijn om het najaar te winnen, waarna de journalist ook Forza Horizon 5 aanhaalt.

  De nieuwe racetitel is tot nu toe één van de slechtst bewaarde geheimen voor E3 2021. Zo gingen er al meerdere geruchten over de locatie van de open-world racetitel (Mexico) en lekte de game recentelijk nog een keer via een Hot Wheels-verpakking.

  Komt Elden Ring nu wel of niet?

  Ook rondom Elden Ring zijn veel vragen en heel veel duidelijkheid is er niet. Grubb liet de laatste tijd veelvuldig weten dat hij de game niet verwacht tijdens E3 2021, maar stelt daarbij ook dat hij niet met zekerheid weet of de game wel of niet getoond wordt. In een recente video laat de journalist weten dat hij expres de verwachtingen laag probeert te houden.

  Toch is er wel hoop, want insider Omnipotent liet op ResetAra namelijk een tease achter rondom Elden Ring. De insider laat weten dat hij de specifieke afbeelding speciaal heeft laten maken en dat hij fans niet voor de gek probeert te houden met de post. Gezien de post een indicatie geven dat nieuws dichterbij lijkt te zijn dan mensen denken, doet het de hoop rondom een Elden Ring trailer tijdens E3 dan ook weer opnieuw opleven.

  E3 2021 plannen worden deze week onthuld

  Als laatste is er ook nog het gerucht dat deze de plannen van verschillende uitgevers worden onthuld rondom E3. Zo zouden zowel Nintendo als Microsoft definitieve data bekendmaken wanneer de persconferenties gehouden worden. Officieel zijn die namelijk van beide bedrijven nog niet bekendgemaakt.

  Vooral die van Nintendo staat nog vol met vraagtekens, want Nintendo zou in theorie ook zonder persconferentie op kunnen draven en een aantal weken later haar eigen Nintendo Direct lanceren. Toch wordt verwacht dat ook Nintendo gewoon met een Direct komt en er is zelfs, als we Jeff Grubb mogen geloven, een kansje dat Breath of the Wild 2 aanwezig is. Wel is die kans 50/50 volgens de journalist, al zou de game dan een paar weken later samen met een speciale Nintendo Switch Pro-onthulling voorbij komen.

  E3 2021 geruchten op een rij

  Natuurlijk verwachten we in aanloop naar E3 2021 nog veel meer geruchten en natuurlijk werken we dit bericht bij, zodra dat gebeurd. Hebben we geruchten gemist of wil je laten weten wat je van de geruchten vindt? Laat het ons dan hieronder in de reacties weten.

  Halo Infinite

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.