E3 2021 fan registration opent volgende week

  E3 is dit jaar digitaal met als bijkomend voordeel dat fans dit keer wat meer mee kunnen pikken dan alleen livestreams. Er is namelijk een digitaal portaal waarvoor je je ook als fan kunt registreren. Dat kan al snel, want de fan registration voor E3 2021 opent op 3 juni.

  Wie een fan registration wil doen voor E3 kan terecht op de website van het E3 2021 portaal. Op dit moment kan alleen de media zich nog aanmelden. Maar over iets meer dan een week, op 3 juni, kan het grote publiek zich registreren voor deelname aan E3.

  Fan registration nodig voor portaal en app

  Wie gebruik wil maken van het online E3-portaal en de bijbehorende app moet zich registreren. Via het portaal kunnen gebruikers aanvullende informatie krijgen over de games die op de beurs getoond worden. Daarnaast zijn er virtuele lounges en forums waar ‘aanwezigen’ met elkaar in gesprek kunnen.

  Fans kunnen vanaf 12 juni, de dag dat de beurs officieel begint, gebruik maken van het E3 portaal. Vanaf dat moment kunnen de verschillende virtuele booths bezocht worden. Aanwezige bedrijven zijn onder andere Microsoft, Nintendo, Ubisoft en Square Enix.

  E3 2021 verwachtingen

  E3 staat voor de deur en hoewel je nog even moet wachten voor je je kunt aanmelden voor het evenement zelf is de voorpret al begonnen. Zo zijn wij al met de nodige vooruitblikken begonnen, zoals in aflevering 10 van de XGN Cast. Ook hebben we van de volgende E3-deelnemers al wat verwachtingen op een rijtje gezet:

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.