Dwayne Johnson gaat belangrijke rol voor It Takes Two film vervullen

News
donderdag, 21 april 2022 om 13:30
it takes twof1614606438
Eerder dit jaar werd bekend dat de populaire game It Takes Two verfilmd zou worden. De productie is nu weer een stapje verder. Dwayne Johnson gaat de film namelijk produceren voor Amazon.
Volgens Variety gaat Dwayne Johnson samen met Dany Garcia en Hiram Garcia de It Takes Two film produceren namens Seven Bucks Productions voor Amazon Studios en dj2 Entertainment. Het script is in handen van de schrijvers van de Sonic the Hedgehog films, Pat Casey en Josh Miller, die ook als uitvoerende producenten dienen. De gamestudio achter It Takes Two, Hazelight Studios, is ook bij de film betrokken: studio-oprichter en regisseur van It Takes Two Josef Fares en studio manager Oskar Wolontis zijn ook uitvoerende producenten. Variety meldt daarnaast dat volgens verschillende bronnen Johnson ook in de film te zien zal zijn, maar niets is nog officieel.
De film volgt net als de game May en Cody die in een scheiding liggen. Wanneer hun geesten getransporteerd worden naar twee poppen die hun dochter Rose van hen gemaakt heeft, moeten ze een manier vinden om terug te keren naar hun eigen lichamen.

Waar kennen we de studios achter It Takes Two van?

dj2 Entertainment heeft al redelijk wat ervaring wanneer het op gameverfilmingen aankomt. Zo is de productiemaatschappij verantwoordelijk voor de succesvolle Sonic the Hedgehog films en betrokken bij Netflix’ Tomb Raider anime. Ook wil het bedrijf Life is Strange en Disco Elysium voor Amazon verfilmen. Seven Bucks Productions daarentegen kunnen we kennen van Netflix’ Red Notice, Disney’s Jungle Cruise, de Jumanji reboots, Hobbs and Shaw en de aankomende DC-film Black Adam.