Sonic the Hedgehog 2 heeft nieuwe Sonic 3 villain onthuld

News
vrijdag, 08 april 2022 om 15:00
sonic the hedgehog 2 nl st 4 jpg sd high copyright 2021 paramount pictures and sega of america incf1648822740
SEGA en Paramount investeren flink in de Sonic the Hedgehog-franchise. Zo is al bekendgemaakt dat Sonic 3 eraan komt, maar door Sonic the Hedgehog 2 weten we nu ook welke villain erin zal verschijnen.
Let op: dit artikel bevat spoilers over Sonic the Hedgehog 2!
Liefhebbers van Sonic kunnen de iconische blauwe egel nu zien in zijn nieuwste film, Sonic the Hedgehog 2. Daarin moet de held, ingesproken door Ben Schwartz, het weer opnemen tegen Dr. Ivo Robotnik. De main antagonist uit de reeks wordt gespeeld door Jim Carrey, maar de acteur heeft aangegeven waarschijnlijk met pensioen te gaan wanneer hij klaar is met de promotie voor Sonic the Hedgehog 2.
De makers van de film hebben die mededeling waarschijnlijk al eerder gehoord van Carrey, want Sonic the Hedgehog 2 lijkt rekening te houden met het feit dat de acteur geen Dr. Robotnik meer kan spelen.
In de post-credits scène wordt namelijk duidelijk dat het lot van de villain onbekend is, waardoor beide opties open worden gehouden. De scène onthult daarnaast bovendien een nieuwe villain om de mantel van Robotnik over te nemen. Zo wordt er namelijk een geheim lab getoond met een zwart met rode egel: Shadow the Hedgehog.

Sonic Cinematic Universe

De nieuwe villain sluit perfect aan op het plan van SEGA en Paramount. De twee partijen zetten namelijk groots in op Sonic the Hedgehog, door een complete Cinematic Universe om de blauwe egel heen te bouwen. Dat blijft niet alleen bij de twee films die er nu zijn en de derde film die in de maak is. Paramount werkt namelijk ook aan een serie rondom Knuckles (Idris Elba), die zijn debuut maakt in Sonic the Hedgehog 2.
Er is dus nog genoeg content voor fans van Sonic om naar uit te kijken. Voor de serie over Knuckles moeten we nog even geduld hebben, die zal in 2023 verschijnen op de streamingdienst Paramount+.