Tomb Raider animeserie onderweg naar Netflix

News
donderdag, 28 januari 2021 om 8:30
tomb raiderf1594209202
Lara Croft heeft zich een weg gebaand naar Netflix. De avonturen van Tomb Raider komen namelijk als animeserie naar de streamingdienst. Dat onthulde Netflix op Twitter.
Netflix wordt binnenkort verrijkt met de aanwezigheid van Lara Croft. Er komt namelijk een heuse animeserie van Tomb Raider aan. De serie zal de gebeurtenissen rondom Lara Croft na de reboot trilogie in de gamefranchise oppakken. We krijgen dus te zien hoe het Lara vergaat nadat ze bijna het einde van de wereld op haar geweten had in Shadow of the Tomb Raider. Waar het plot exact over gaat is onbekend, maar de avonturen zullen los staan van de films met Alicia Vikander.

Datum voor Tomb Raider serie onduidelijk

Wanneer Tomb Raider exact te streamen is, is nog onbekend. Wel is bekend dat Tasha Huo, die ook werkte aan The Witcher: Blood Origin, de anime zal schrijven en regisseren. De serie gaat gemaakt worden door Legendary Entertainment die ook verantwoordelijk is voor de Godzilla en King Kong films. Die laatste twee gaan binnenkort ook met elkaar op de vuist in de epische monsterfilm, Godzilla vs Kong. Deze film moet op 26 maart 2021 uitkomen.