Officiële titel Fast & Furious 10 onthuld

News
donderdag, 21 april 2022 om 14:00
fast and furious 9f1622019123
De productie van de tiende Fast & Furious-film is van start gegaan. Ook heeft hoofdrolspeler Vin Diesel de titel van de film onthuld. De film zal Fast X heten.
Over de hele wereld komen Fast & Furious-films meestal uit onder de Fast & Furious-naam gevolgd door het bijpassende nummer. Maar officieel hebben ze vaak een andere titel. Het vorige deel heette bijvoorbeeld F9: The Fast Saga en het vervolg krijgt de titel Fast X.
Deze titel werd bekend gemaakt door Vin Diesel op zijn eigen instagram-pagina. Daar werd ook het logo getoond (het woord Fast met X-vormige koplamp op de achtergrond). Als bijschrift plaatste Diesel de woorden ‘day one’, want de film is nu ook in productie gegaan.

Waar gaat Fast X over?

Het is nog onduidelijk wat het verhaal van Fast X zal zijn, al moet ook gezegd worden dat verhaal toch al enige tijd geen sterk punt meer is van de franchise. De film moet de voorlaatste film in de reeks zijn, dus waarschijnlijk zullen de spanningen hoog oplopen. We komen er vanzelf achter wanneer Fast & Furious 10 uitkomt in 2023.
Wel weten we het nodig over de cast. Naast Vin Diesel zal bijvoorbeeld John Cena terugkomen, terwijl Jason Momoa en Brie Larson zich nieuw aansluiten bij de franchise. Dwayne ‘The Rock’ Johnson zal alleen wederom niet terugkeren.

Populair Nieuws