Red Notice krijgt twee sequels op Netflix

News
donderdag, 13 januari 2022 om 14:00
red notice fotof1637319123
De Netflix-film Red Notice krijgt twee sequels. De films zullen volgend jaar tegelijkertijd worden opgenomen.
De Netflix-film Red Notice krijgt niet één, maar meteen twee sequels bij de streamingsdienst, dat meldt Deadline. In beide vervolgen zullen Ryan Reynolds, Dwayne Johnson en Gal Gadot weer te zien zijn. De films zullen volgend jaar achter elkaar worden opgenomen. Daarnaast meldt Deadline ook dat Rawson Marshall Thurber, de schrijver en regisseur van de film, zal terugkeren.
Er is nog weinig bekend over wat we kunnen verwachten in de volgende films, maar er gaan wel geruchten rond dat de acteurs uit de eerste film worden bijgestaan door bekende gezichten. Netflix hoopt hiermee dat Red Notice kan uitgroeien tot een nieuwe soort Ocean’s Eleven-franchise.
Rawson Marshall Thurber zal mogelijk al begonnen zijn met het schrijven van een script voor het nieuwe deel. Eerder deelde producent Hiram Garcia al dat ze verschillende ideeën hadden over waar het verhaal van de kunstdief, agent en oplichter naar toe kan gaan. Het einde van de eerste film was volgens Garcia dan ook een geweldige start van een franchise.

Verschillende meningen rondom Red Notice

Red Notice is al heel snel de best bekeken Netflix-film aller tijden geworden. De film is al namelijk al meer dan 280 miljoen uur bekeken. Op Rotten Tomatoes werd de film beloond met een score van 92 procent van het publiek, terwijl maar 37 procent van de critics positief over de film waren. Red Notice had ook een budget van 200 miljoen dollar, waarmee het de duurste productie van een Netflix-film ooit is.