Beste Netflix series om in 2022 naar uit te kijken

News
zondag, 05 december 2021 om 11:00
netflix 5432181 1920f1658221200
Wat is er nieuw op Netflix? Het nieuwe jaar is (bijna) aangebroken. Daarom is het tijd om voorruit te blikken op wat 2022 te bieden heeft qua series. Dit zijn de 5 beste series op Netflix om naar uit te kijken in 2022.
Waar Netflix het afgelopen jaar een hoop nieuwe series bracht naar het streamingplatform, zal dat in 2022 niet anders zijn. Er staan voor het nieuwe jaar weer een aantal toffe series voor je klaar om naar uit te kijken.

Stranger Things seizoen 4

In 2022 keert Stranger Things terug naar Netflix. Stranger Things seizoen 4 zal een stuk groter zijn dan de voorgaande drie. Aan het einde van seizoen 3 zagen we hoe iedereen vertrok en zijn of haar eigen pad koos. In seizoen 4 lijkt iedereen weet bij elkaar te komen en krijgen we minimaal vier nieuwe castleden. Ook gaan we zien wat voor grootse plannen er zijn voor Hopper. Hij werd in de trailers in Rusland terug gezien. In de sciencefictionserie volgen we in de jaren ‘90 het horrorleven van een groep jeugdvrienden uit Hawkins, VS, die te maken krijgen met allerlei niet te verklaren omstandigheden.

Ozark seizoen 4

Het laatste seizoen van Ozark staat voor de deur. Op 21 januari 2022 brengt Netflix de eerste aflevering van Ozark seizoen 4. In de eerdere seizoenen speelde de familie Byrde de hoofdrol. Marty en Wendy vormen samen met hun twee kinderen een normaal leven. Marty is financieel adviseur, maar het blijkt dat zijn belangrijkste klant het grootste drugskartel van Mexico is. Wanneer het kartel erachter komt dat Marty's zakenpartner geld wegsluist wordt Marty gedwongen om met zijn gezin te verhuizen. In seizoen 4 zal zakenpartner Ruth meer in beeld komen. Spannend dus!

Better Call Saul seizoen 6

Better Call Saul is een spin-off van de welbekende serie Breaking Bad. De serie volgt het leven van advocaat Jimmy McGill, ook wel bekend als Saul Goodman. Het verhaal speelt zich zes jaar voor de gebeurtenissen van Breaking Bad af. In 2022 krijgen we het zesde seizoen van de serie te zien. Deze zal in twee delen verschijnen en loopt volgens acteur Tony Dalton ‘compleet uit de hand’. We zijn dus benieuwd!
better call saulf1638522248

Alice in Borderland seizoen 2

In deze SCIFI-dramserie volgen we het leven van Arisu, een werkloze gamer die vast zit in een parelelle versie van de Japanse stad Tokio. In zijn stad zijn alle inwoners, op Arisu en twee vrienden na, verdwenen. Om in leven te blijven worden de drie gedwongen tot gevaarlijke spellen. Alles draait hier om overleven in de vorm van een reeks sadistische spellen. Het eerste seizoen van Alice in Borderland staat al op Netflix, met het tweede seizoen dat klaarstaat voor 2022.

Vikings: Valhalla

Vikings: Valhalla speelt zich 100 jaar af na het einde van Vikings en is een spin-off van de populaire Netflix-serie. De serie volgt de Vikingen Leif Eriksson, Freydis Eriksdotter en prins Harald Sigurdsson, in de tijd waarin Engelsen en Vikingen in een gewelddadige machtsstrijd verwikkeld waren. Jaarlijks gaan de Vikings van het Kattengat op rooftocht in het oosten. Vikings: Valhalla staat gepland voor eind februari 2022.

Netflix series 2022

Naast de bovenstaande Netflix series, brengt de streamingsdienst in 2022 nog veel meer series. Onlangs maakte Netflix de eerste toptitels voor 2022 bekend. Daarin zijn de titels All of Us Are Dead, Archive 81, Army of the Dead: Lost Vegas, The Cuphead Show!, Cyberpunk: Edgerunners, , First Kill, Locke & Key, From the Cold, Magic: The Gathering, Mike Flanagan’s The Midnight Club, Resident Evilm The Sandman The Umbrella Academy en The Witcher: Blood Origin te zien.
In 2022 zal Netflix dus weer een hoop nieuwe series brengen. Laat 2022 maar snel beginnen! Naar welke serie kijk jij het meest naar uit?