De beste kerstfilms die binnenkort naar Netflix komen

Article
zondag, 05 december 2021 om 12:00
pexels kerstboom 250177f1638375937
Het is weer bijna Kerst, dus dat betekent dat er weer genoeg nieuwe kerstfilms zijn om te kijken. Dit zijn de beste kerstfilms die nog moeten uitkomen.

A California Christmas: City Lights

Dit is een vervolg op A California Christmas. Het tweede deel volgt Callie en Joseph een jaar nadat ze verliefd werden. Ze hebben nu een melkveebedrijf en een wijnmakerij. Hun relatie wordt bedreigd wanneer Joseph terug moet voor de stad voor zakelijke familieverplichting.
Ook in dit deel spelen Lauren Swickard (Callie) en Josh Swickard (Joseph) de hoofdrol. Daarnaast keren ook Ali Afshar (Leo), David Del Rio (Manny) en Amanda Detmer (Wendy) weer terug.
De film komt 16 december op Netflix, maar het eerste deel kun je al kijken.

A Naija Christmas

In deze familiekomedie, proberen drie zonen de grootste wens van hun geliefde moeder te vervullen. Ze wil namelijk dat haar zonen allemaal zijn getrouwd voor kerst. Elke zoon moet zijn eigen obstakels zien te overwinnen om een bruid te vinden. Terwijl de broers deelnemen aan de zoektocht, is hun moeder een groot kerstfeest aan het plannen waarvoor ze altijd zal worden herinnerd.
De film speelt zich af in Lagos, Nigeria en wordt geregisseerd door Kunle Afolayan. In de film spelen een aantal grote Nollywood-favorieten, zoals Mercy Johnson, Rachel Oniga, Mercy Johnson Okojie en Linda Osifo.
De film is vanaf 16 december te zien op Netflix.

Single all the way

Peter is al een lange tijd single en om die status te ontlopen neemt hij zijn beste vriend Nick mee op vakantie met zijn familie. Als ze eenmaal aankomen op de bestemming heeft de moeder van Peter een blind date voor hem geregeld met een knappe trainer genaamd James. Maar het plan en hun gevoelens veranderen als Peter’s familie zich ermee bemoeit.
In de film spelen onder andere Michael Urie, Philemon Chambers, Kathy Najimy, Luke Macfarlane en Jennifer Coolidge een rol.
De film is vanaf 2 december te zien op Netflix.

A 1000 Miles From Christmas

Raúl heft al veel tegenslagen in zijn leven meegemaakt in de kerstperiode. Hierdoor heeft hij een hekel aan alles wat met kerst te maken heeft. Daarom gaat hij elk jaar met kerst naar een ver strand, maar dit jaar heeft zijn baas andere plannen voor hem. Raúl moet namelijk op zakenreis gestuurd in een klein stadje om een fabriek te controleren. Hij ontmoet daar een vrouw die vastbesloten is om zijn mening over kerst te veranderen.
Tamar Novas zal te zien zijn als Raúl, daarnaast spelen ook Verónica Forqué, Andrea Ros en Peter Vives in de film.
A 1000 miles from Christmas is vanaf 24 december te zien op Netflix

David and the Elves

In David and the Elves vlucht een vervelende, overwerkte elf naar de echte wereld. Hij probeert hier samen met een vriend het magische gevoel van kerst te ervaren. David wordt gespeeld door Cyprian Grabowski en Elf Albert door Jakub Zajac.
De film is vanaf 6 december te zien op Netflix.

De Familie Claus 2

In het tweede deel van deze Nederlands kerstfilm, heeft Jules Claus (Mo Bakker) zijn rol als toekomstige Kerstman omarmd. Samen met zijn opa Noël (Jan Declair) gaan ze aan de slag, want kerst komt er weer aan! Alles loopt zoals gepland, totdat Jules een brief krijgt met een bijzondere vraag.
In dit tweede deel keren Josje Huisman, Eva Van der Gucht, Bracha van Doesburgh, Stefaan Degand, Sien Eggers, Renée Soutendijk en Pommelien Thijs.
De film is vanaf 7 december te zien op Netflix.

Populair Nieuws