Laatste seizoen Better Call Saul verschijnt in twee delen

News
dinsdag, 09 november 2021 om 14:30
bcs 303 ms 1028 0360 rtf1620139111
Het laatste seizoen van Better Call Saul zal niet in één keer op Netflix verschijnen. Het seizoen wordt namelijk opgesplitst in twee delen. Dit blijkt uit een interview van Variety met Rhea Seehorn, de actrice die Kim Wexler speelt.
Er is weer nieuws naar buiten gekomen over het laatste seizoen van Better Call Saul. Het laatste seizoen zal in twee delen worden gesplitst. Dit zorgt er dus voor dat zodra de eerste afleveringen van de show op Netflix komen, je een tijdje zal moeten wachten voordat je het einde van de show kan zien.

Vraagtekens rondom Better Call Saul

Er zijn nog veel vragen over het laatste seizoen van Better Call Saul. Er zijn namelijk nog een hoop vragen die moeten worden beantwoord. Wat gebeurt er bijvoorbeeld met Kim Wexler? Ze werkt samen met Saul Goodman, maar is niet te zien in de originele show Breaking Bad. Kijkers zijn dus benieuwd wat er met dit personage zal gebeuren dit seizoen.
Ook hopen een aantal fans nog steeds dat Walter White te zien zal zijn in het nieuwe seizoen van Better Call Saul. Het is mogelijk, omdat de serie gaat eindigen bij ongeveer het begin van Breaking Bad, maar het is niet zeker.
De productie voor het laatste seizoen van Better Call Saul heeft een aantal tegenslagen gehad. De productie had net zoals vele andere producties last van de coronacrisis, waardoor de start van de opnames verplaatst werd. Maar ook kreeg hoofdrolspeler Bob Odenkirk een hartaanval op de set van de serie.