Eerste bloederige Vikings Valhalla trailer getoond door Netflix

News
maandag, 27 september 2021 om 10:30
vikings valhallaf1632728997
De historische serie Vikings is dit jaar tot een einde gekomen, maar fans hoeven niet lang te wachten op een vervolg. Netflix komt namelijk met Vikings Valhalla, waar nu de eerste bloederige trailer van is getoond.
Liefhebbers van vikingen hebben de laatste jaren kunnen smikkelen van alle nieuwe films, series en games die over de Scandinavische krijgers zijn uitgekomen. Zo kwam Ubisoft met Assassin’s Creed Valhalla, spelen vikingen een grote rol in The Last Kingdom en hebben we kunnen genieten van zes seizoenen Vikings.
Die laatste show is nu ten einde gekomen, maar het zal niet lang duren voordat er een vervolg komt. In oktober 2022 zal namelijk alweer Vikings Valhalla verschijnen, een spin-off van Netflix op de populaire show. De streamingdienst heeft nu bovendien de eerste trailer getoond, waarin we voor het eerst de nieuwe cast in actie kunnen zien.
Check de Vikings Valhalla trailer hieronder:

Het einde van de vikingen

Waar Vikings de focus legde op de gouden eeuw van de vikingen, met veroveringen over heel Europa, daar zal Vikings Valhalla juist een heel ander verhaal gaan vertellen. De spin-off speelt zich 100 jaar af na het origineel en gaat over de ondergang van de vikingen zoals wij die kennen.
In de show kunnen we historische figuren als Leif Eriksson (Sam Corlett), Freydis Eriksdotter (Frida Gustavsson), King Canute (Bradley Freegard), Harald Hardrada en William the Conqueror verwachten. Omdat de spin-off zich een eeuw later afspeelt, zullen er (waarschijnlijk) geen bekende gezichten uit de originele show opduiken.

Populair Nieuws