Netflix toont The Cuphead Show trailer eindelijk

News
vrijdag, 11 juni 2021 om 23:04
cuphead review 119227 1f1623444953
Tijdens de Geeked Week-livestream onthulde Netflix de nieuwe trailer van The Cuphead Show. De nieuwe trailer laat de stijl van de game in een serieformaat zien en belooft veel goeds.
Dat Cuphead en Mugman terugkeren in een animatiserie wisten we al even, maar een echte trailer bleef lang uit. Tot vandaag, want Netflix onthulde de Cuphead Show trailer vandaag tijdens de Geekedweek. De serie krijgt een soortgelijke stijl als de game en die stijl is weer gerelateerd aan de stijl van de tekenfilms van het begin van de eeuw. Er zullen talloze bekende gezichten voorbij komen die we al in de game hebben gezien. Denk aan King Dice, Elder Kettle en de duivel.
Check de trailer hieronder:

The Cuphead Show op Netflix bevat veel bekende stemmen

The Cuphead Show zal niet alleen bekend ogen voor de gamers. De stemmen in de serie zullen ook bekend klinken. Netflix maakte namelijk bekend dat Wayne Brady (Stuart Little 3, Call of the Wild) de stem van King Dice vertolkt. Cuphead zal worden ingesproken door Tru Valentino en Frank Todaro vertolkt zijn hulpje Mugman. Of er nog meer bekende stemmen in de serie voorbij komen, is onbekend.
Datzelfde geldt voor de releasedatum van de serie.

Populair Nieuws