David Harbour teaset plannen voor Hopper in Stranger Things seizoen 4

News
vrijdag, 09 juli 2021 om 14:30
stranger things 2f1590592308
In een recent gesprek met ET Canada praat Stranger Things-acteur David Harbour over zijn nieuwste projecten, waar hij ook de nieuwste plannen bespreekt voor het verhaal van zijn karakter in de Netflix serie Stranger Things, Jim Hopper. Dit verhaal gaat goed terug te zien zijn in Stranger Things seizoen 4.
Let op: hieronder staan spoilers voor Stranger Things seizoen 4!
Stranger Things gaat al sinds 2016 mee en heeft op dit moment drie seizoenen op Netflix staan. Aan het einde van seizoen drie konden we zien dat karakter Jim Hopper, gespeeld door David Harbour, verdwenen lijkt te zijn en naar verluidt dood was gegaan. Toch konden we in een korte teaser voor Stranger Things seizoen 4 zien dat hij allesbehalve dood is en zich bevindt in een Russische gevangenis, waar we in het vierde seizoen meer van gaan zien. In een recent gesprek met ET Canada vertelt David Harbour over de nieuwste plannen voor zijn karakter Jim Hopper in Stranger Things seizoen 4.
In dit gesprek geeft Harbour aan dat het verhaal van Jim Hopper aan het begin van de serie al in het hoofd zat van de makers, doordat hij en de makers van de Netflix serie het meest betekenisvolle pad willen bewandelen voor het karakter. Veel van wat zij bedacht en besloten hebben voor het verhaal van het karakter, zal terug te vinden zijn in Stranger Things seizoen 4. In dit seizoen zal ook Hopper’s vaderschap van Eleven terugkeren op één of andere manier. Naar aanleiding van Harbour’s gesprek met ET Canada, kunnen we afleiden dat de groei van zijn karakter in de serie goed terug te zien is in Stranger Things seizoen 4.

Release Stranger Things seizoen 4

Door de vertragingen door de coronapandemie zijn ook de opnames van Stranger Things seizoen 4 een stuk vertraagd. Alhoewel de opnames nu in volle gang zijn, is het nog onzeker wanneer het vierde seizoen te zien is op Netflix. De kans is groot dat het ergens in 2022 uit gaat komen.

Populair Nieuws