Stranger Things seizoen 4 voegt vier nieuwe castleden toe

  Het is al een lange tijd geleden dat we het laatste seizoen in première zagen gaan van de onwijs populaire serie Stranger Things. Hoewel opnames nog steeds in volle gang zijn en we een tijd moeten wachten op een volgend seizoen, voegen vier nieuwe castleden zich toe aan Stranger Things seizoen 4.

  Netflix

  De kans dat Stranger Things seizoen 4 dit jaar nog uitkomt, is klein. Toch komt er steeds meer informatie naar buiten over het nieuwste seizoen voor streamingdienst Netflix. Zo is recentelijk op de social media-kanalen van Stranger Things aangekondigd dat vier nieuwe acteurs de cast van de serie gaan versterken in het vierde seizoen.

  De eerste actrice die zich heeft toegevoegd aan Stranger Things seizoen 4 is Amybeth McNulty, die we vooral kunnen kennen van haar hoofdrol in Netflix serie Anne with an E. Zij speelt een band nerd die het oogappeltje wordt van één van de Stranger Things helden. Verder wordt de cast versterkt met Myles Truitt die Patrick speelt, een basketbal-ster in Hawkins die alles heeft totdat verschillende gebeurtenissen zijn leven tot een drama maken. Regina Ting Chen speelt Ms. Kelly, een begeleider die advies geeft aan studenten en veel om hen geeft. Als laatste heeft Grace Van Dien zich aan de cast toegevoegd die Chrissy gaat spelen, een cheerleader en het populaire meisje op school. Toch schuilt achter haar mooie leventje een duister geheim.

  Bekijk hieronder de aankondiging van de vier nieuwe castleden:

  Stranger Things seizoen 4 release laat lang op zich wachten

  De opnames van Stranger Things seizoen 4 zijn op dit moment nog steeds bezig, waardoor de kans al klein is dat het seizoen in hetzelfde jaar in première gaat. Ook heeft acteur Finn Wolfhard gezegd dat de release van het vierde seizoen pas in 2022 plaats gaat vinden. Wel kunnen we zeggen dat het een spectaculair vierde seizoen wordt, waarin we kunnen zien wat er met Hopper gebeurd is en hoe de tieners met elkaar omgaan nu Eleven, Joyce, Jonathan en Will Hawkins hebben verlaten.

  Ben jij enthousiast voor Stranger Things seizoen 4? Laat het weten in de reacties!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.