Netflix Cyberpunk: Edgerunners animé onderweg

  Tijdens de Night City Wire stream maakte CD Projekt Red een heleboel nieuwe details van Cyberpunk 2077 bekend. De game kwam niet als enige aan bod. Er komt namelijk ook een animé genaamd Cyberpunk Edgerunners aan die op Netflix te zien zal zijn.

  Tijdens de Night City Wire stream maakte CD Projekt Red bekend dat er naast Cyberpunk 2077 en de eerder aangekondigde comic van Dark Horse Studios, een animé aan komt. De animé wordt in samenwerking met Studio Trigger gemaakt, die al bekend is van projecten als Little Witch Academy en de Project X Zone games. In 2022 moet de animé op Netflix verschijnen.

  Losstaand verhaal

  Edgerunners zal niet het verhaal uit Cyberpunk 2077 volgen, maar een geheel eigen verhaallijn krijgen. Hierbij komen personages voorbij die niet in de game voorkomen, naast bekende gezichten uit de game. De serie speelt zich namelijk wel af in Night City.

  Heel veel verdere details over Cyberpunk Edgerunners zijn er nog niet. Wellicht komen deze voorbij in de volgende Night City Wire die over enkele weken zal volgen. Cyberpunk 2077 staat gepland voor een release in november en zal verschijnen voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Iedereen die de game koopt voor Xbox One of PS4, krijgt een gratis upgrade naar de next-gen consoles, dus de PlayStation 5 en Xbox Series X.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.