Binnenkort kan je Mulan zonder extra kosten kijken op Disney+

  De live-action film Mulan is eindelijk te bewonderen op Disney+. Daarvoor moeten gebruikers alleen wel flink wat extra kosten betalen. Gelukkig kan je binnenkort de film ook bekijken voor alleen de gebruikelijke abonnementskosten op de streamingdienst.

  Walt Disney Studios Motion Pictures

  De live action film van Mulan is sinds gisteren te bewonderen op Disney+. De film zou oorspronkelijk in de bioscopen al begin dit jaar in de bioscopen te zien zijn, maar dit werd daarna uitgesteld door het coronavirus. Uiteindelijk besloot Disney de film uit te brengen op de streamingdienst Disney+ en niet in de bioscopen.

  Hier kwam echter veel kritiek op, omdat je hiervoor niet alleen een betaald account moet hebben, maar je ook nog eens €21,99 extra moet betalen. Gelukkig is er nu goed nieuws voor de liefhebbers die geen zin hebben om zoveel neer te leggen voor de film. Vanaf 4 december is namelijk alleen een abonnement genoeg en hoef je geen meerprijs te betalen om Mulan te bekijken.

  Twijfel je nu of je straks of Disney+ account hiervoor moet afsluiten of dat je zelfs er nu al de meerprijs voor over hebt? Of ben je gewoon benieuwd hoe de film eruit gaat zien? Check dan nu hieronder de trailer Mulan.

  Live Action Disney

  De live action film van Mulan is zeker niet de eerste live action film die Disney de laatste jaren heeft uitbracht. Zo bracht het Amerikaanse filmbedrijf eerder al een live action versies uit van onder andere Aladdin, Dumbo, The Lion King en Lady and the Tramp. Volgende maand komt daarnaast ook het nieuwe seizoen van The Mandalorian naar Disney+ toe.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.