The Lion King trailer en poster uitgebracht door Disney

  Er is een nieuwe trailer van The Lion King uitgebracht. Daarnaast is er nog een nieuwe poster geplaatst op Twitter.De trailer zal bij veel fans nostalgische gevoelens ophalen, de trailer wordt namelijk op The Circle of Life afgespeeld. Fans reageren enthousiast op de komst van de aankomende live-action Disney film.

  Hoewel de trailer een prachtige uitstraling van de live-action film van The Lion King laat zien, zijn er weinig nieuwe beelden uitgebracht. Deze beelden zijn namelijk ook te zien in de eerste trailer van de aankomende film. De fans moeten dus nog even wachten totdat ze nieuwe beelden krijgen te zien van The Lion King.

  Wanneer komt de trailer met nieuwe beelden van The Lion King?

  De poster laat daarentegen wel een nieuw beeld zien. Het is een foto met de maar al te bekende rode ochtendzon. In het licht van deze ochtendzon zien we Mufasa en jonge Simba die elkaar aankijken. Fans reageren enthousiast op de poster, maar velen vragen zich ook af wanneer we voor het eerst een blik kunnen werpen op de rol van Beyoncé. Deze beroemde zangeres zal namelijk de stem van Nala inspreken.

  Daarnaast zijn fans nog benieuwd naar het uiterlijk van Scar, dit personage is namelijk nog niet in de trailers voorgekomen. In de live-action versie van The Jungle Book heeft vijand Shere Khan ook een nieuw uiterlijk gekregen, dat er een stuk angstaanjagender uitzag als in de originele animatie. Hoewel Simba in de trailers een extreem schattig uiterlijk laat zien, is de kans dus groot dat Scar ook zo’n gruwelijke transformatie zal krijgen.

  Jaar vol live-action remakes

  Niet lang geleden is er nog een Aladdin live-action trailer uitgebracht. Op dezelfde dag van deze trailer werd er ook een nieuwe sneak peak van Dumbo uitgebracht, die meer beelden van de aankomende film heeft laten zien. Het is dan ook een druk jaar voor Disney live-action remakes. Wij hebben een lijst gemaakt met de Disney live-action remakes waar we al tijden naar uitkijken.

  The Lion King draait vanaf 17 juli 2019 in de Nederlandse bioscopen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.