Aladdin trailer met Will Smith als geest getoond

  Disney gaat dit jaar komen met een aantal live-action remakes van haar originele films, waaronder The Lion King, Dumbo en… Aladdin. Van die laatste werd tijdens de Grammy Awards 2019 een nieuwe trailer getoond met Will Smith als geest uit de fles. Bekijk de Aladdin trailer hieronder!

  De nieuwste Aladdin trailer die tijdens de Grammy Awards 2019 werd getoond laat de hoofdpersonages in de live-action remake zien. De film volgt grotendeels het verhaal van de originele Aladdin uit 1992, maar er zullen wat nieuwe wendingen en personages naar de live-action remake komen. We zien Mena Massoud als Aladdin, Naomi Scott als Jasmine en Will Smith als Genie.

  Ook Jafar keert terug als de slechterik in Aladdin, hij wordt vertolkt door Marwan Kenzari. De nieuwe personages die Disney toevoegt voor de remake zijn Dalia, Jasmine’s dienstmeisje. Ook Prince Anders wordt toegevoegd en wordt gespeeld door Billy Magnussen. In de trailer zien we ook wat kostuums voorbijkomen: Aladdins outfit, Jaffars keizerlijke uitstraling met iconische cobra-staff en de geest, die volledig blauw is.

  Aladdin trailer niet enige live-action remake

  Aladdin is niet de enige live-action remake van Disney die uitkomt dit jaar. Verder komen dit jaar de films The Lion King en Dumbo. De live-action remakes maken deel uit van de plannen van Disney meerdere Disneyfranchises opnieuw leven in te blazen. Waardoor eerder al de live-action remakes van Beauty and the Beast, Jungle Book, Alice in Wonderland, Maleficent en Cinderella uitkwamen.

  In 2020 komen de live-action remakes Mulan, Maleficent 2 en waarschijnlijk Pinocchio. De Disney remakes doen het alleen niet allemaal even goed als je kijkt naar opbrengst. De film die wereldwijd het meeste opbracht was Beauty and the Beast in 2017, daarna volgen Alice in Wonderland, The Jungle Book en Maleficent. Disney gaat nog een jaar vol live-action films tegemoet waarvan verwacht wordt dat ze het erg goed gaan doen.

  Ben jij benieuwd naar de live-action remakes van Disney die dit jaar gaan komen? Bekijk dan onze special over de Disney live-action remakes waar wij naar uitkijken en laat ons weten in de reacties naar welke film je het meeste uitkijkt!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.