Releasedatum The Mandalorian seizoen 2 bevestigd

  Liefhebbers van de populaire Star Wars serie The Mandalorian kunnen binnenkort genieten van seizoen 2. Disney heeft namelijk bekendgemaakt dat de eerste aflevering van de serie te zien zal zijn vanaf 30 oktober.

  François Duhamel/Lucasfilm Ltd.

  Let op: dit artikel bevat spoilers over het eerste seizoen van The Mandalorian!

  Het eerste seizoen van The Mandalorian lanceerde tegelijkertijd met Disney+ in Nederland, in november 2019. De nieuwe Star Wars serie werd met veel enthousiasme ontvangen, niet alleen doordat het een compleet ander verhaal vertelt in het bekende universum, maar ook dankzij fan favourite Baby Yoda.

  Fans van de serie hopen dan ook dat er meer duidelijkheid komt over de oorsprong van de schattige baby. In The Mandalorian seizoen 2 is ‘Mando’ (Pedro Pascal) nu echt verantwoordelijk voor Baby Yoda, totdat hij volgroeid is of zijn soortgenoten heeft gevonden. Het probleem is alleen wel dat Moff Gideon (Giancarlo Esposito) achter het duo aanzit.

  Releasedatum seizoen 2 eindelijk bekend

  Er ging al een tijdje geruchten over de releasedatum van The Mandalorian seizoen 2, totdat Disney de maand bevestigde. In oktober kunnen we van het nieuwe seizoen genieten. De streamingdienst heeft nu via Twitter de echte releasedag ook laten weten. Vanaf 30 oktober zal de eerste aflevering te zien zijn op het platform van Disney. Hoeveel afleveringen het nieuwe seizoen gaat krijgen is nog niet bekend.

  Naast de bekende cast uit het eerste seizoen, zullen er ook een aantal nieuwe namen de cast versterken. Zo zal Michael Biehn, bekend van Alien en The Terminator, een premiejager spelen in seizoen 2, terwijl Rosario Dawson waarschijnlijk de rol van Ashoka op zich neemt.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.