Deze films en series lopen vertraging op vanwege het coronavirus

  Je hoort er iedere dag over: Het coronavirus. Steeds meer evenementen worden afgezegd, zelfs evenementen in Nederland. Niet alleen evenementen, ook series en films hebben hier last van en lopen flink vertraging op. Maar geen zorgen, ze komen er wel aan, we zullen alleen nog wat geduld moeten hebben.

  Walt Disney Studios Motion Pictures

  Mulan

  Disney´s remake van Mulan lijkt een grote hit te worden. Alleen zullen ze in China nog even moeten wachten. Sowieso zijn er in China veel dingen gesloten zoals amusementsparken in Shanghai en Hongkong en verschillende bioscopen in China. In Nederland komt Mulan wel gewoon uit. Je kunt hem gewoon op 26 maart in de Nederlandse bioscopen bekijken.

  Universal Pictures

  No Time To Die

  De 25e James Bond film No Time To Die is maar liefst 7 maanden uitgesteld wegens het coronavirus. Oorspronkelijk zou de film op 2 april uitkomen. Nu is de film verplaatst naar 12 november. Vooral Pathé bioscopen balen hier enorm van maar geven aan dat ze het wel begrijpen. Ook in Amerika en in andere landen zal de film pas in november in première gaan.

  Paramount Pictures

  Mission Impossible VII

  De opnames van het zevende deel van Mission Impossible zouden in Venetië plaatsvinden. Ook in Italië is het coronavirus in volle gang en zijn er al een paar honderd mensen in Italië besmet. Daardoor moeten de opnames van Mission Impossible worden uitgesteld. De opnames zullen uiteindelijk drie weken worden uitgesteld. Het zevende deel van Mission Impossible wordt 23 juli in 2021 in de bioscopen verwacht.

  CBS Broadcasting Inc.

  The Amazing Race

  Het programma The Amazing Race wordt tijdelijk stopgezet wegens het coronavirus. Het team kan niet verder reizen omdat er in steeds meer landen het coronavirus voorkomt. In het programma reizen teams van twee personen de wereld rond. Het is het 33e seizoen en ze zijn bij de 3e aflevering gestopt. Er is nog niemand van de teams of crew besmet geraakt tijdens hun reis tot nu toe.

  Niet alleen films en series

  Ook steeds meer evenementen durven het risico niet meer te nemen en zeggen stuk voor stuk alles af. MWC werd onlangs gecanceld en ook Disney+ zou een perslancering geven die ook niet meer doorgaat. Ook artiesten zeggen hun concerten af. BTS en Green Day zijn daar een voorbeeld van. Niet alleen artiesten zeggen hun shows af, ook festivals zoals het Korea Times Music Festival gaan niet meer door. Het is nog maar de vraag in hoe verre dit nog doorgaat en wat voor invloed het coronavirus nog meer zal hebben.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.