Releasedatum muziekgame FUSER uit de doeken gedaan

  Door het coronavirus kunnen we dit jaar niet naar festivals toe en kunnen artiesten niet hun muziek met het grote publiek delen. Gelukkig is de releasedatum van de muziekgame FUSER nu wel bevestigd, waarmee je zelf je eigen festival kan houden.

  In FUSER heb je maar één doel: groot worden in de wereld van muziek. Als beginnende DJ moet jij er met jouw nummers voor zorgen dat je steeds een groter publiek krijgt en uitgenodigd wordt voor enorme festivals. Met meer dan honderd verschillende nummers van talloze verschillende grote artiesten zoals 50 Cent, The Chainsmokers en Billie Eillish, moet je proberen jouw naam groter te maken.

  In FUSER is het aan jou om de muziek beter te laten klinken. Een heleboel verschillende opties en effecten zorgen ervoor dat jij een hele eigen draai kan geven aan de nummers die je laat horen tijdens je optreden. Met de brede optie in nummers en artiesten kan dit leiden tot de ene gave remix na de ander. Je hebt de optie om nummers met elkaar te mixen, maar ook om met één nummer wat cools te doen. Zo kan je bijvoorbeeld 50 Cent laten rappen over Clocks van Coldplay, maar je kan ook een vette drop toevoegen aan Blinding Lights van The Weeknd.

  Releasedatum FUSER bekend

  De nieuwe titel van Harmonix - de ontwikkelaar die bekend is geworden van de Rock Band games - is daarmee een ideale vervanger van het verdwenen festivalseizoen en een game die niet te missen is voor muziekliefhebbers. Uitgever NCSoft heeft nu bovendien de releasedatum van FUSER bekendgemaakt. Vanaf 10 november kunnen we als DJ aan de slag op de PlayStation 4, Xbox One, PC en Nintendo Switch!

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.