Disney's Lady en de Vagebond remake heeft honden als castleden

  Disney komt de laatste tijd met allerlei remakes van de klassieke verhalen. Sommige mensen vragen zich af welke remakes van Disney nou echt onder live-action vallen. Disney’s Lady en de vagebond remake zit er nu aan te komen en het blijkt dat er echte honden in de cast zitten.

  Shakir Superville

  Denk bijvoorbeeld aan Dumbo, Mowgli en The Lion King. Enkele reacties op de trailer van The Lion King wezen erop dat de film niet echt een live-action film is, omdat er alsnog veel animatie bij komt kijken. Aan het lijstje met remakes wordt nu Lady en de Vagebond toegevoegd.

  In de remake van Lady en de Vagebond zit acteur Thomas Mann. Hij speelt de rol van Jim Dear, de eigenaar van de bekende Cocker Spaniel Lady (denk maar aan de spaghetti-kus uit de originele film). Volgens Thomas Mann valt de remake te omschrijven als iets dramatischer, meer volwassen en verfijnder. We kunnen de film het beste zien als een uitbreiding op het origineel.

  In een interview met Collider gaf Thomas Mann toe dat de cast bestaat uit honden. Ook vertelde hij dat dit in het begin niet soepel ging. De dieren waren nog niet afgericht, dus liepen ze midden in een scène weg. Na maanden training ging het beter en werd het juist fijn om met de honden te werken. Het zou juist ontspannend werken.

  Lady en de Vagebond remake

  De cast bestaat dus voornamelijk uit honden, maar hiervoor moeten de stemmen van de honden worden ingesproken. Tessa Thompson spreekt de stem in van de bekende Cocker Spaniel genaamd Lady. Justin Theroux’ stem zullen we horen bij zwerfhond Tramp. Ashley Jensen heeft een bijzondere rol. Haar stem heeft ze uitgeleend voor Jackie, een Scottish Terrier. In het originele verhaal is er een ander karakter genaamd Jock, maar dit karakter is voor de remake vervangen door een vrouwelijke hond.

  We moeten wachten totdat we de bekende spaghetti scene uit het verhaal kunnen herbeleven, want de releasedatum is nog niet bekendgemaakt. Voorlopig moeten we het doen met de originele film.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.