Sony start PS5 System Software Beta Program in select aantal landen

News
vrijdag, 18 juni 2021 om 9:30
donde comprar ps5f1631712330
Sony heeft een nieuwe PS5 System Software Beta Program gestart waarmee PS5-gebruikers vroegtijdig alvast met nieuwe features van de console aan de slag kunnen. Wie vroegtijdig nieuwe features wil testen kan zich inschrijven voor het programma. Het programma is vergelijkbaar met Microsofts Xbox Insider Program.
Wie het geluk heeft gehad om een PlayStation 5 te bemachtigen, kan nu onderdeel worden van een nog exclusiever clubje. Sony lanceert namelijk een gloednieuw programma waarmee je vroegtijdig nieuwe features die naar de console komen kunt testen. Je wordt als het ware onderdeel van een groep betatesters die alvast met de nieuwe features aan de slag mogen.
Toch is er voor Nederlanders wel een kleine tegenslag. Sony heeft momenteel namelijk slechts een select aantal landen de mogelijkheid gegeven om zich in te schrijven voor het programma en daar hoort Nederland niet bij. De Verenigde Staten, Canada, Japan, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk zijn de landen waarin spelers zich nu kunnen inschrijven.
playstation 5 dualsense ps5f1604590637

PS5 System Software Beta Program voor nieuwe update

In de komende weken deelt Sony tevens nieuwe informatie over de eerstvolgende grote update voor de PlayStation 5. Zo wordt tevens op de PlayStation Blog uit de doeken gedaan. Welke features er met de nieuwe update geïntroduceerd worden, is nog niet duidelijk. Wel is bekend dat Sony de PlayStation 5-functie rondom het koppelen van een extra SSD nog moet ontgrendelen, iets waar veel fans ook naar smachten.

Populair Nieuws