Avatar Studios creëert nieuwe animatiefilm

News
zondag, 28 februari 2021 om 8:00
avatar the last airbenderf1675336902
Nickelodeon heeft aangekondigd dat ze een aparte divisie heeft gemaakt genaamd Avatar Studios. Dit is groot nieuws voor The Last Airbender fans aangezien ze kunnen verwachten dat het Avatar-universum flink uitgebreid gaat worden.
Avatar Studios is een aparte studio van Nickelodeon. Het is gericht op het maken van nieuwe films en series op basis van ATLA en The Legend of Korra. Originele makers en producenten van Avatar: The Last Airbender en TLOK Michael DiMartino en Bryan Konietzko gaan de nieuwe studio leiden.

De plannen

Er staat al iets gepland als eerste project voor de studio, namelijk een Avatar animatiefilm die in de bioscopen gaat verschijnen. De productie van deze film gaat dit jaar van start.
DiMartino en Konietzko zeggen dat ze door de creatie van Avatar Studios onwijs veel mogelijkheden hebben om de franchise uit te breiden en nieuwe verhalen te creëren in het cartoon-universum.
We kunnen ook verschillende spin-offs verwachten op basis van Avatar: The Last Airbender en The Legend of Korra. Verschillende verhalen van karakters uit dit universum of verschillende originverhalen. Er zijn veel mogelijkheden voor nieuwe films of series en dit kan allemaal waargemaakt worden door de nieuwe studio.
avatar the last air bender netflixf1614328041

Live-action avatar

ATLA en TLOK staan beide op Netflix sinds vorig jaar. Sindsdien hebben beide shows enorme successen behaald en werden de animatieseries flink besproken op social media. Netflix werkt momenteel zelfs aan een Avatar: The Last Airbender live-action serie. Originele makers van de franchise DiMartino en Konietzko zijn beide van dit project gestapt aangezien ze geen creatieve controle kregen op deze live-action verfilming.
DiMartino en Konietzko hebben dit keer wel alle controle door de creatie van Avatar Studios, waardoor ze de spin-offs kunnen maken zoals ze willen.