Bekijk nooit uitgezonden Avatar The Last Airbender pilot hier!

News
woensdag, 19 augustus 2020 om 17:00
avatar the last airbenderf1675336902
Nickelodeon heeft een nooit eerder vertoonde, alternatieve pilot van Avatar The Last Airbender vrijgegeven. De alternatieve versie van de eerste aflevering van de serie is nu gratis en voor niets te bekijken. Lees snel verder om de aflevering te zien.
Volgens Nerdist heeft Nickelodeon als onderdeel van een livestream op Twitch de alternatieve, eerste aflevering van Avatar The Last Airbender uitgezonden. Zoals in de beelden te zien is, verschilt deze nogal van de serie met Aang en vrienden zoals we die anno 2020 gewend zijn. Zo is direct duidelijk dat de aflevering niet het begin van de serie is.
In de aflevering zijn Aang, Katara en Sokka te zien terwijl ze op avontuur zijn. In de première-aflevering uit 2005 kwam het drietal in het eerste uur pas samen, terwijl ze hierin al met elkaar bekend zijn. Ook Momo is te zien in de aflevering. In de serie wordt hij eigenlijk pas in aflevering drie geïntroduceerd.

Nooit uitgezonden Avatar The Last Airbender pilot bracht succes

Door middel van deze pilot raakte Nickelodeon overtuigd van het mogelijke succes van de serie, waarna de makers opdracht kregen om het idee verder uit te werken. De serie werd een grote hit en kreeg drie seizoenen, waarvan de laatste vier afleveringen als televisiefilm werden uitgezonden.
De serie is nu in haar totaliteit op Netflix te bekijken. Voor The Legend of Korra, de vervolgserie, is hetzelfde niet te zeggen. Deze komt daarentegen wel naar Netflix US deze maand, dus misschien volgt een release in Nederland kort daarna.

Populair Nieuws