Dit zijn de beste gratis Xbox Series X games

Article
zondag, 28 februari 2021 om 9:00
spellbreakf1613840326
Iedereen kent het wel. Je hebt een kast vol met games, maar geen van de spellen spreekt je aan. En om direct 60 euro uit te geven voor een nieuw spel, is wat overdreven. Met deze beste gratis Xbox Series X games bespaar jij je geld en versla je jouw verveling.

Spellbreak

De eerste game in de lijst van beste gratis Xbox Series X games is Spellbreak. Deze Battle Royale game brengt zijn eigen kijk op het genre. Zo zitten de Hollow Lands niet vol met soldaten en geweren, maar met tovenaars en spreuken. Het doel? Dat is hetzelfde als bij alle andere Battle Royale games; overleven. Gebruik je spreuken juist en versla iedereen in je eentje, of samen met je vrienden.

De game verscheen in september 2020 en is voor iedereen gratis te downloaden. Het aanpassen van je personage is niet gratis. Dit doe je via in-game aankopen.
neverwinterf1613842251

Neverwinter

Speel je wel eens Dungeons & Dragons? Dan is Neverwinter waarschijnlijk geen onbekende game voor jou. In deze MMORPG combineer je epische verhalen, toffe actie en een klassiek rollenspel.
Van alle spellen uit de lijst met beste gratis Xbox Series X games is Neverwinter de oudste. Deze game verscheen in 2013 voor de pc en kwam in 2015 naar de Xbox One, waardoor je hem ook op jouw Xbox Series X speelt.
rocket leaguef1613842369

Rocket League

In Rocket League speel je een potje voetbal met auto’s. Het doel is om binnen 5 minuten meer doelpunten te scoren dan de tegenstander. Een team bestaat uit minimaal 1 persoon en maximaal 4 personen. Je speelt dus in je eentje of met een paar vrienden.
Rocket League is niet altijd gratis geweest, maar sinds september 2020 is het voor iedereen gratis te downloaden. De game kwam uit in 2015 en is nog steeds razend populair. Heb je het nog nooit gespeeld? Dan is het zeker een aanrader, aangezien het een van de beste gratis Xbox Series X games is.
fortnite season 2f1577464280

Fortnite

Een onvermijdelijke titel in een lijst over gratis games: Fortnite. Deze Battle Royale game onderscheidt zich in het bouwen van forten. Met zo’n fort bescherm jij jezelf en je vrienden tegen de vijanden. En zoals altijd: blijf je als laatste over van de 100 anderen? Dan win je het spel.

Fortnite was een van de eerste Battle Royale games. In 2017 kwam het spel voor iedereen beschikbaar en het werd met de dag populairder. Met een Battle Pass verkrijg je in de game cosmetische artikelen voor je personage. Zo’n Battle Pass kost geld, maar de game is volledig gratis te spelen.
call of duty warzone black ops cold was laos season 2f1613550133

Call of Duty: Warzone

Wanneer Fortnite en Spellbreak niets voor jou zijn in het Battle Royale genre, dan Call of Duty: Warzone misschien wel. Het werkt in principe precies hetzelfde als alle andere games in dit genre, maar dan met de graphics van Call of Duty. De game verscheen op 10 maart 2020 vlak voor de eerste lockdown en werd immens populair.

Iedere twee maanden begint er in het spel een nieuw seizoen. Sinds de komst van Call of Duty: Cold War staat de teller weer op nul, wat betekent dat we vanaf 25 februari aan de slag kunnen met seizoen 2. Dit tweede seizoen brengt ons naar de jungle van Laos.

Populair Nieuws