Grote domper voor Avatar The Last Airbender Netflix-serie

News
donderdag, 13 augustus 2020 om 9:45
avatar the last air bender netflixf1614328041
Netflix is al een tijdje bezig met het ontwikkelen van een live-action serie van Avatar The Last Airbender. Om ervoor te zorgen dat de serie een succes wordt werden ook oorspronkelijke makers Michael Dante DiMartino en Bryan Konietzko ingeschakeld voor de serie. Helaas hebben de bedenkers van de oorspronkelijke serie laten weten dat ze niet langer meewerken aan het project.
In een open brief heeft DiMartino het vertrek van de twee makers aangekondigd. Hierin laat hij weten dat ze niet langer betrokken zijn met de serie wegens creatieve meningsverschillen. Hierdoor zijn de twee al sinds juni 2020 officieel niet mee betrokken bij het project.
DiMartino schrijft:
DiMartino vervolgt en stelt dat het nog steeds mogelijk is dat de live-action Avatar The Last Airbender serie goed kan worden. Heel stellig wordt alleen wel aangegeven dat het totaal niet de serie zal zijn die de twee bedenkers voor ogen hadden toen ze benaderd werden voor het project.

Tweede live-action Avatar The Last Airbender serie zonder bedenkers

Door het vertrekt van DiMartino en Konietzko wordt de live-action versie van Netflix het tweede project binnen de reeks die zonder de makers is doorgezet. In 2010 kwam ook al een live-action film uit van M. Night Shyamalan die de boeken in ging als één van de slechtste live-action adaptaties ooit van een bestaande IP.
De Netflix-serie is al sinds 2018 in productie en werd destijds aangekondigd met wat concept art van Aang en zijn luchtbizon Appa. Productie zou in 2019 van start gaan, maar dit lijkt niet het geval te zijn. Het is onduidelijk hoever de productie op het moment is. Nickelodeon en uitvoerend producent Dan Lin zijn nog wel betrokken bij het project.
Avatar The Last Airbender uit 2005 is voor nu wel nog gewoon te bekijken. Alle afleveringen staan op Netflix.

Populair Nieuws