Dit zijn de beste keuzes voor Icon Swaps 2 in FUT 21!

  Eindelijk kunnen we aan de slag met de doelstellingen voor Icon Swaps 2 in FUT 21. Wij zetten de beste keuzes voor beloningen voor je op een rij.

  EA sports

  Met de komst van Icon Swaps 2 in FUt 21 is het weer tijd om flink op de grind te gaan zodat je Icons toe kan voegen aan je Ultimate Team. De beloningen zijn niet heel indrukwekkend voor dit punt in de game, maar je kan toch nog wat goede spelers halen uit Icon Swaps 2. Wij zetten de beste keuzes die je kan maken voor je op een rij om je opties een stukje makkelijker te maken.

  In totaal zijn er 18 spelers te verdienen die je kan inleveren om je beloningen te innen. Voor deze spelers zal je flink je best moeten doen en een flinke hoeveelheid spelers in je club moeten hebben. Sommige doelstellingen vereisen namelijk dat je de eerste bezitter bent van acht spelers uit bepaalde competities. Hiervoor zal je dus een paar packs moeten openen.

  EA Sports

  Packs

  De eerste optie van de beste keuzes voor Icon Swaps 2 ligt best wel voor de hand en sluit ook goed aan op de doelstellingen. Je kan namelijk een volledige gok gaan wagen op de packs die aangeboden worden als beloningen. Deze optie is vooral handig als je later veel Squad Building Challenges wil voltooien en een grote hoeveelheid spelers nodig hebt om de doelstellingen voor de Serie A, Ligue 1 en LaLiga te voltooien.

  Het loont wel om veel spelers in je club te hebben in FUT 21 dankzij de vele Squad Building Challenges die uitkomen voor goede spelers. Als je alle 18 Icon Swaps 2 kaarten weet te bemachtigen over de komende twee maanden kan je ze allemaal inleveren voor packs. Dan kies je voor de 81+ x25, de 82+ x25 en de 83+ x25 packs. Samen kost dat tien Icon Swaps 2 spelers en dus hou je er nog acht over om nog wat extra's te halen.

  Met acht spelers heb je eigenlijk maar twee keuzes die over blijven. Zo kan je gaan voor de nieuwe Prime Icon Moments Deco die er niet verkeerd uitziet voor zeven spelers. Het is de veilige optie omdat je in ieder geval zeker weet dat je een goede Icon toe kan voegen aan je team. Je kan er ook voor kiezen om weer een gokje te wagen met een Base Icon Pack, maar de meeste Base Icons zijn voor dit punt in FUT 21 niet heel nuttig meer.

  Laurent Blanc

  Een van de beste keuzes voor Icon Swaps 2 is de keuze voor Laurent Blanc. De Franse Icon valt absoluut in de categorie van centrale verdedigers die bij de meta passen. Voor 13 spelers is hij aan de prijzige kant, maar gelukkig hou je nog vijf Icon Swaps 2 spelers over om een 83+ x25 pack te halen. Zo heb je dan niet alleen een goede verdediger, maar kan je jouw club ook nog aanvullen met een grote hoeveelheid kwalitatieve spelers.

  Het enige wat een beetje jammer is met Laurent Blanc is dat er op de markt veel verdedigers te vinden zijn die beter zijn. Vooral snelheid speelt in FUT 21 weer een grote rol en dus zijn spelers als Akanji en Varane al ontzettend goed om competitief te zijn. Het is ook jammer dat het de Mid Icon versie is van Laurent Blanc, hij heeft namelijk gewoon een betere variant die het meer waard zou zijn om 13 Icon Swaps 2 spelers voor in te leveren.

  Misschien dat het daarom misschien meer de moeite waard is om te kijken naar de Mid of Prime Icon pack voor tien spelers. Er bestaat natuurlijk altijd een kans dat je er pure bagger uit krijgt, maar als je de Prime versie van Laurent Blanc op die manier weet te krijgen, dan heb je al winst. Doordat er zoveel keuze is, is het best lastig om de beste keuzes voor Icon Swaps 2 vast te stellen, maar het is wel duidelijk wat je in ieder geval niet moet doen.

  Slechtste keuzes

  Er zijn twee opties die echt ongelooflijk slecht zijn in Icon Swaps 2. Op dit moment in FUT 21 moet je gewoon echt spelers hebben die mee kunnen met de meta-teams van topspelers. Base Icon Butragueño en Prime Icon Moments Baggio schieten daar gewoon ontzettend voor tekort. Aangezien je voor deze spelers respectievelijk 15 en 17 spelers kwijt bent is het een ontzettend slechte deal als beloning voor je grind.

  Butragueño is misschien wel heel erg goed en zal een plekje veroveren in de meeste teams, toch is zijn Base variant niet goed genoeg voor dit punt in de game. Baggio schiet vooral tekort op het vlak van uithoudingsvermogen. Met maar 76 punten in die statistiek gaat hij nooit een volledige wedstrijd kunnen spelen en valt hij eigenlijk al door de mand als een speler voor het einde van FUT 21.

  Team of The Season is al onderweg en deze twee Icons zullen geen stand houden wanneer de populaire promotie eindelijk uitkomt, daarnaast krijgen we waarschijnlijk ook nog speciale spelers voor het EK en hopelijk een aparte gamemodus voor het EK. Met deze beste keuzes voor Icon Swaps 2 in FUT 21 hopen we je in ieder geval een beetje te helpen met je keuzestress. Wie weet, misschien krijg je Prime Gullit en kan je concurreren met FIFA wonderkind Anders Vejrgang voor zijn record in FUT Champions.

  FIFA 21

  Verkijgbaar vanaf 9 october 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.