As Dusk Falls releasedatum bekendgemaakt

News
maandag, 13 juni 2022 om 12:30
as dusk fallsf1655108797
Tijdens de Xbox & Bethesdsa Games Showcase is gloednieuwe titel As Dusk Falls uit de doeken gedaan. Het betreft een nieuw interactief verhaal van ontwikkelaar INTERIOR/NIGHT. De studio bestaat uit voormalige Quantic Dream-ontwikkelaars. Die studio kun je natuurlijk kennen van Heavy Rain en Detroit Become Human.
Op 19 juli verschijnt gloednieuwe game As Dusk Falls. Deze game gaat over twee families die zo'n 30 jaar met elkaar te maken hebben. Het trapt allemaal af in 1998 met een mislukte overval in Arizona. Hoe het verhaal afloopt, is aan jou.
De game heeft tal van opties voor de speler om keuzes te maken. Die keuzes beïnvloeden vervolgens het verhaal, waardoor je tal van verschillende eindes mee kunt maken. Er zijn dan ook flink wat redenen om de game opnieuw te spelen om de verschillende aflopen mee te maken.
Bekijk hieronder de trailer van de game die de releasedatum uit de doeken doet.

Xbox & Bethesda Showcase zat vol gameplay

Tijdens de Xbox & Bethesda Games Showcase zijn tal van andere games getoond naast Starfield. Zo kwam Hollow Knight Silksong voorbij om duidelijk te maken dat de game vanaf dag 1 op Xbox Game Pass speelbaar zal zijn. Ook werd uitgebreide gameplay van Redfall uit de doeken gedaan, net als beelden van een nieuwe game genaamd High on Life.
Verder hebben we een eerste kijkje in de keuken gekregen als het aankomt op de nieuwe Forza Motorsport, terwijl ook een gloednieuwe Minecraft titel uit de doeken is gedaan. Het betreft Minecraft Legends, een nieuwe actie-strategiegame. Ook werd gloednieuwe game Flintlock onthuld. Diablo 4-fans werden daarnaast getrakteerd op gloednieuwe gameplay van de aanstaande Blizzard-game.
Ook werd aangekondigd dat fans van Japanse games meer titels kunnen verwachten op Xbox. Zo komen drie geliefde Persona-games naar Xbox toe. Verder kwam Hideo Kojima kort aankondigen een game te maken voor Xbox. Als laatste onthulde Obsidian Entertainment daarnaast nog een nieuwe game, genaamd Pentiment, die dit jaar nog moet verschijnen.
De show werd afgesloten met de eerste gameplay van Starfield. De nieuwe Bethesda Game Studios-titel staat voor 2023 op de planning. Een releasedatum kregen we alleen niet.

Populair Nieuws

Laatste Reacties