Nieuwe Diablo 4 trailer geeft tal van details vrij

News
zondag, 12 juni 2022 om 20:11
diablo 4f1655057459
Tijdens de Xbox & Bethesda Games Showcase is een gloednieuwe Diablo 4 trailer uit de doeken gedaan. Het betreft een nieuwe CGI-trailer die fantastisch oogt. In de trailer wordt een nieuwe class uit de doeken gedaan: de Necromancer. Het wordt de vijfde en tevens laatste klasse die in Diablo 4 te vinden is.
Ondanks een openingstrailer van Diablo 4 die volledig uit CGI bestaat, verrast Blizzard fans ook nog met wat gameplay. Na een korte toespraak van Rod Fergusson werd nieuwe gameplay getoond vanaf Xbox Series X. De game moet in 2023 verschijnen, waarbij de eerste helft van 2023 het meest aannemelijk is. Sarah Bond, hoofd van Xbox Gaming, dook tijdens op en liet weten dat alle games in de showcase in principe binnen 12 maanden uit moeten komen.
De game krijgt een uitgebreide character customization die tijdens de trailer ook even getoond werd. Verder oogt de gameplay in de open-world van Diablo 4 zeer bloederig, terwijl de omgevingen zeer gedetailleerd en mooi ogen. Zo zit er onwijs veel detail in de kastelen, kerkers en bossen die je doorkruist. Ook zitten er lokale evenement in Diablo 4 die vanuit het niets kunnen verschijnen. Deze maken de gameplay van Diablo 4 dynamischer dan ooit.
Diablo 4 krijgt een shared world, zoals Destiny 2 en is volledig crossplay beschikbaar. Xbox Series X spelers kunnen samen spelen met PC-spelers, al is het ook mogelijk om via lokale co-op op de bank te spelen met vrienden.
Bekijk de eerste gameplaybeelden hieronder zelf:
Bekijk hieronder ook de onthulling van de Necromancer class in Diablo 4.

Xbox & Bethesda Showcase blazen fans weg met gameplay

Tijdens de Xbox & Bethesda Games Showcase zijn tal van andere games getoond naast A Plague Tale Requiem. Zo kwam Hollow Knight Silksong voorbij om duidelijk te maken dat de game vanaf dag 1 op Xbox Game Pass speelbaar zal zijn. Ook werd uitgebreide gameplay van Redfall uit de doeken gedaan, net als beelden van een nieuwe game genaamd High on Life.
Verder hebben we een eerste kijkje in de keuken gekregen als het aankomt op de nieuwe Forza Motorsport, terwijl ook een gloednieuwe Minecraft titel uit de doeken is gedaan. Het betreft Minecraft Legends, een nieuwe actie-strategiegame. Ook werd gloednieuwe game Flintlock onthuld.

Populair Nieuws