Nieuwe Minecraft game uit de doeken gedaan

News
zondag, 12 juni 2022 om 19:51
minecraft legendsf1655056237
Er komt een gloednieuwe Minecraft game aan. De game heet Minecraft Legends en wordt een actie-strategie game die ergens in de komende twaalf maanden moet verschijnen. Zo werd tijdens de Xbox & Bethesda Games Showcase bekendgemaakt.
Een officiële releasedatum werd tijdens de showcase niet gegeven, maar verwacht wordt dat Minecraft Legends in de komende twaalf maanden uitkomt. Sarah Bond, hoofd van Xbox Gaming, dook tijdens op en liet weten dat alle games in de showcase in principe binnen 12 maanden uit moeten komen. Of dit daadwerkelijk gaat lukken, is natuurlijk de vraag want games worden wel vaker uitgesteld.
Bekijk de trailer zelf nu hieronder
In Minecraft Legends neem je het op tegen de piglings die de Overworld proberen over te nemen. Om de bedrijging tegen te houden heb je het af te leggen in een actie-strategie setting.

Xbox & Bethesda Showcase toont tal van games

Tijdens de Xbox & Bethesda Games Showcase zijn tal van andere games getoond naast A Plague Tale Requiem. Zo kwam Hollow Knight Silksong voorbij om duidelijk te maken dat de game vanaf dag 1 op Xbox Game Pass speelbaar zal zijn. Ook werd uitgebreide gameplay van Redfall uit de doeken gedaan, net als beelden van een nieuwe game genaamd High on Life. Verder hebben we een eerste kijkje in de keuken gekregen als het aankomt op de nieuwe Forza Motorsport.

Populair Nieuws