Flintlock: the Siege of Dawn onthuld met spectaculaire gameplay

News
zondag, 12 juni 2022 om 19:55
flintlock the siege of dawnf1655056109
De Xbox en Bethesda Showcase schotelt ons een stapel nieuwe games voor en Flintlock: The Siege of Dawn is daar een van. De game moet begin 2023 verschijnen op Xbox en PC.
Games worden op verschillende manier aangekondigd, maar zelden worden ze zo spectaculair aangekondigd als Flintlock: The Siege of Dawn. Met indrukwekkende gameplay weet Flintlock gelijk de aandacht te trekken bij een toch stevig gevulde Xbox en Bethesda Showcase. De game lijkt een actie-RPG te worden met een duistere fantasy-setting.
Veel fans van dit soort games zullen waarschijnlijk enthousiast worden van de gameplay. Gelukkig hoef je als eventuele fan ook niet lang te wachten, de game staat voor nu in ieder geval nog gepland voor het begin van 2023.

Xbox & Bethesda Showcase toont tal van games

Tijdens de Xbox & Bethedsa Games Showcase zijn er nog tal van andere games getoond. Zo kwam Hollow Knight Silksong voorbij om duidelijk te maken dat de game vanaf dag 1 op Xbox Game Pass speelbaar zal zijn. Ook werd uitgebreide gameplay van Redfall uit de doeken gedaan, net als beelden van een nieuwe game genaamd High on Life. Verder hebben we een eerste kijkje in de keuken gekregen als het aankomt op de nieuwe Forza Motorsport.

Populair Nieuws