Forza Motorsport 8 krijgt spectaculaire trailer

News
zondag, 12 juni 2022 om 19:32
forza motorsport 8f1655054646
Tijdens de Xbox Showcase hebben we eindelijk weer wat beelden gekregen van Forza Motorsport 8. Helaas blijkt wel dat we nog even geduld zullen moeten hebben voordat we met de racegame aan de slag kunnen.
Na het succes van Forza Horizon 5 vorig jaar kon het natuurlijk niet lang duren voordat we meer te zien zouden krijgen van Forza Motorsport 8. Tijdens de Xbox Showcase werden we dan ook getrakteerd met niet alleen een dubbeldikke trailer, maar ook nog eens met een diepe duik in alle verschillende nieuwe gameplayelementen.
De game lijkt op nagenoeg ieder vlak zijn voorganger te overtreffen en nieuwe schademodellen en effecten te brengen. Helaas zullen we nog wel even moeten wachten totdat de game verschijnt. De trailer sluit namelijk af met de boodschap dat Forza Motorsport 8 moet verschijnen in de lente van 2023.

Forza Motorsport 8 lang niet enige titel tijdens Xbox & Bethesda Showcase

Tijdens de Xbox & Bethedsa Games Showcase zijn tal van andere games getoond naast Forza Motorsport 8. Zo kwam Hollow Knight Silksong voorbij om duidelijk te maken dat de game vanaf dag 1 op Xbox Game Pass speelbaar zal zijn. Ook werd uitgebreide gameplay van Redfall uit de doeken gedaan, net als beelden van een nieuwe game genaamd High on Life.