Pentiment onthuld door Obsidian Entertainment

News
zondag, 12 juni 2022 om 20:12
pertimentf1655057043
Obsidian Entertainment heeft ons tijdens de Xbox Showcase weten te verrassen met een wel heel unieke game. De nieuwe game van de bekende studio heet Pentiment en lijkt je in de schoenen van een burger in de middeleeuwen te plaatsen.
Heb je altijd al een middeleeuws schilderij door willen spelen? Vanaf november 2022 gaat je wens in vervulling. Tijdens de Xbox en Bethesda Showcase kregen we Pentiment te zien. Een game die op zijn zachtst gezegd een unieke kunstrichting heeft.
In de game beleef je het verhaal van een middeleeuwse burger die de vormgeving van de moderne wereld in levende lijve meemaakt. De grootste verrassing is misschien wel dat de game uit de stal van Obsidian Entertainment komt. Een studio die toch vooral bekend staat van diepgaande RPG's.

Xbox & Bethesda Showcase toont tal van games

Tijdens de Xbox & Bethedsa Games Showcase zijn er nog tal van andere games getoond. Zo kwam Hollow Knight Silksong voorbij om duidelijk te maken dat de game vanaf dag 1 op Xbox Game Pass speelbaar zal zijn. Ook werd uitgebreide gameplay van Redfall uit de doeken gedaan, net als beelden van een nieuwe game genaamd High on Life. Verder hebben we een eerste kijkje in de keuken gekregen als het aankomt op de nieuwe Forza Motorsport.