Redfall gameplay is een mix van Left 4 Dead en Borderlands

News
zondag, 12 juni 2022 om 19:09
redfall headerf1623841369
Tijdens de Xbox & Bethesda Showcase zijn fans van Redfall getrakteerd op de eerste gameplay. De nieuwe titel van Arkane Austin opende de Xbox & Bethesda showcase. De first-person shooter liet uitgebreid zien hoe het afschieten van zombies centraal staat, terwijl ook co-op kort uit de doeken werd gedaan.
Tijdens de Xbox & Bethesda Games Showcase hebben we eindelijk meer informatie gekregen rondom Redfall. Door middel van een uitgebreide gameplaytrailer kregen fans een eerste blik op de co-op shooter waarin je samen met vrienden een stad vol vampieren moet afslachten. Deze vampieren hebben alleen wel tal van unieke krachten.
Om dit tegen te werken, heeft je team verschillende specialisten. Zo blijkt uit de gameplaybeelden. Er is Jacob, de sluipschutter, Remi de ingenieur, Devinder als de jager en als laatste is er ook nog Layla die telekinetische krachten heeft. De game doet denken aan een mix van Left 4 Dead en Borderlands.

Redfall gameplay straalt tijdens de Xbox & Bethesda Showcase

Een releasedatum werd alleen nog niet gegeven tijdens de persconferentie. De game moet ergens verschijnen in 2023. De game zal dan vanaf dag 1 speelbaar zijn via Xbox Game Pass.