Game Pass wordt heel goede deal voor League of Legends en Valorant spelers

News
maandag, 13 juni 2022 om 13:00
valorantf1640945802
De Game Pass wordt al als een goede deal gezien, maar de dienst wordt nu wel heel aantrekkelijk voor fans van titels als League of Legends en Valorant. Microsoft is namelijk een samenwerking aangegaan met Riot Games.
Zondagavond was het tijd voor de Xbox & Bethesda Games Showcase, waarbij we onder andere eindelijk gameplay hebben gezien van Starfield. Ook was er groot nieuws voor de Xbox Game Pass en PC Game Pass. Zo is er aangekondigd dat Hollow Knight Silksong vanaf dag één speelbaar is via Game Pass en Microsoft is een samenwerking aangegaan met Riot Games.
De samenwerking betekent dat games als League of Legends, Valorant en Legends of Runeterra te spelen zijn via de dienst. Dat klinkt niet heel aantrekkelijk voor spelers, aangezien de games allemaal al gratis zijn om te spelen, maar Riot Games en Microsoft hebben nog een mooie verrassing voor spelers.
Als je namelijk één van de games speelt via de Game Pass, dan zijn meteen alle champions en agents vrijgespeeld. Dat betekent dat je enorm veel geld kan besparen, omdat het normaal namelijk niet goedkoop is om alle helden vrij te spelen in titels als League of Legends en Valorant.

Nog meer in petto voor Riot Games op Game Pass

Door de samenwerking is Game Pass nu een heel aantrekkelijke deal voor spelers van de geliefde Riot Games titels, maar het gaat in de toekomst nog mooier worden. Zo werden er tijdens de aankondiging ook XP-boosts genoemd voor spelers en meer voordelen. Meer details, zoals wanneer we die boosts kunnen verwachten, zijn alleen nog niet bekend.