Persona 3, 4 en 5 onderweg naar Xbox Game Pass

News
zondag, 12 juni 2022 om 20:21
persona xboxf1655058034
Drie Persona-games zijn onderweg naar Xbox. Zo werd aangekondigd tijdens de Xbox & Bethesda Showcase. Het betreft Persona 3 Portable, Persona 4 Golden en Persona 5 Royal.
Op 21 oktober is het eerst Persona 5 Royal die verschijnt. De game, net als de andere twee Persona-games, komen naar alle Xbox-platformen. De games worden ook speelbaar via Xbox Game Pass. Wanneer de andere twee Persona-games verschijnen op Xbox-platformen (en PC) is alleen nog niet duidelijk.
Bekijk de aankondiging hieronder zelf!

Xbox & Bethesda Showcase blazen fans weg met gameplay

Tijdens de Xbox & Bethesda Games Showcase zijn tal van andere games getoond naast A Plague Tale Requiem. Zo kwam Hollow Knight Silksong voorbij om duidelijk te maken dat de game vanaf dag 1 op Xbox Game Pass speelbaar zal zijn. Ook werd uitgebreide gameplay van Redfall uit de doeken gedaan, net als beelden van een nieuwe game genaamd High on Life.
Verder hebben we een eerste kijkje in de keuken gekregen als het aankomt op de nieuwe Forza Motorsport, terwijl ook een gloednieuwe Minecraft titel uit de doeken is gedaan. Het betreft Minecraft Legends, een nieuwe actie-strategiegame. Ook werd gloednieuwe game Flintlock onthuld. Diablo 4-fans werden daarnaast getrakteerd op gloednieuwe gameplay van de aanstaande Blizzard-game.