Tekken 7

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Vechten

  Gemaakt door Namco en uitgegeven door Namco

  9

  Tekken 7 Artikelen

  Wat worden de gratis PS Plus games van augustus 2020?

  Op dit moment kunnen we nog volop genieten van de PlayStation Plus games van juli 2020. Achter de schermen maakt Sony zich ongetwijfeld al klaar voor de PS Plus games van augustus 2020. Voor de onthulling van volgende week doen wij alvast een voorspelling wat deze games worden. Gaat Sony komende maand los met een fighting game?

  Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken?

  De week zit er weer op en het lijkt voorlopig even gedaan met het mooie weer. Dat is goed voor de tuin, want de plantjes krijgen weer wat water. Daarnaast is het goed voor onze backlog, want nu we binnen zitten met dit hondenweer is het tijd om flink te gamen en films en series te kijken. Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken?

  In gesprek met SuperAkuma en winnaar Rangchu tijdens de Tekken World Tour Finals

  Er waren genoeg geweldige spelers die meededen aan de Tekken World Tour Finals afgelopen weekend. De beste Tekken 7 spelers van over de hele wereld streden tegen elkaar voor de wereldtitel. Wij hebben een interview mogen houden met twee topspelers, namelijk SuperAkuma en de winnaar van het toernooi: Rangchu.

  Tekken World Tour Finals sfeerverslag - Dag met fascinerende gevechten

  Dag 2 van de Tekken World Tour Finals zijn inmiddels aangebroken en ook nu was de spanning weer hoger dan ooit. De 20 beste Tekken 7 spelers van over de hele wereld namen het tegen elkaar op voor de wereldtitel en bedrag uit de prijzenpot van 25 duizend dollar.

  Tekken World Tour Finals sfeerverslag - De eerste dag van een heftige strijd

  De Tekken World Tour Finals zijn in volle vaart en wij mogen erbij zijn! De beste Tekken spelers ter wereld nemen het tegen elkaar op om wereldkampioen te worden en dat doen ze door elkaar een flink potje in elkaar te rossen. Fans van over de hele wereld moedigen hun favoriete kandidaat aan. Je leest er meer over in ons Tekken World Tour Finals sfeerverslag.

  Tekken 7 Nieuws

  Tekken 7 characters DLC voegt Julia Chang en Negan tegelijk toe

  De volgende Tekken 7 characters DLC voegt Julia Chang en Negan tegelijk toe. Dit onthult Bandai Namco tijdens EVO Japan. De vechters komen allebei op 28 februari naar de vechtgame. Het is ongewoon dat er twee personages tegelijk naar de game komen.

  Tekken World Tour Finals Rangchu verovert de wereldtitel

  De Tekken World Tour Finals waren gaande in Amsterdam en het evenement nam wel een hele aparte wending. De meeste fans hadden verwacht dat topspeler Knee zou winnen, maar dit is uiteindelijk niet gebeurd. Rangchu heeft namelijk de titel wereldkampioen van de Tekken World Tour Finals in de wacht gesleept met een bijzonder personage: Panda.

  Tekken 7 Season Pass 2 personage is Negan uit The Walking Dead

  Het personage Negan uit The Walking Dead zal een entree maken in Tekken 7. Dit is bekendgemaakt tijdens de Tekken 7 Season Pass 2 reveal. Verder zullen er nog andere personages met de Pass meekomen.

  Gratis Tekken 7 dit weekend voor Xbox Live Gold abonnees

  Het is bijna weekend en met deze tropische temperaturen is het altijd even lekker om binnen een potje te gamen. Mocht je nu geen spel hebben om te spelen dit weekend, dan kun je als Xbox Live gold abonnee gratis Tekken 7 uitproberen. Haal die innerlijke vechtersbaas maar in je naar boven!

  Amazon Prime Day deals voor het eerst in Nederland

  De Amazon Prime Day deals zijn van start gegaan en dat brengt flink wat aanbiedingen met zich mee. Het is de eerste keer dat er in Nederland een Amazon Prime Day is. Het betekent flinke kortingen voor Amazon Prime leden op onder andere games en hardware

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.