Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken?

  De week zit er weer op en het lijkt voorlopig even gedaan met het mooie weer. Dat is goed voor de tuin, want de plantjes krijgen weer wat water. Daarnaast is het goed voor onze backlog, want nu we binnen zitten met dit hondenweer is het tijd om flink te gamen en films en series te kijken. Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken?

  Jeroen

  Uitgespeeld: -
  Gekocht: Tekken 7, Green Hell
  Gekeken: -

  Ik heb mezelf deze week week op twee nieuwe games getrakteerd. De eerste genaamd Green Hell op Steam. Een hele toffe co-op game waarin je samen moet overleven in het Amazone regenwoud. En geloof mij, dat lukt je niet!
  De tweede game die ik gekocht heb, was een mooie aanbieding in de PlayStation Days of Play: Tekken 7. Ik was altijd een enorme Tekken fan op de PS1 en PS2 dus ik dacht laten we het weer eens proberen. Ik ben erg benieuwd!

  Theo

  Uitgespeeld: Mortal Kombat 11 Aftermath
  Gekocht: -
  Gekeken: -

  Deze week heb ik Mortal Kombat 11 Aftermath uitgespeeld. Voor zover dat kan natuurlijk, want met Mortal Kombat ben ik eigenlijk nooit klaar. De verhaallijn heb ik helemaal doorlopen (twee keer zelfs) en die is ontzettend tof. Daarnaast ben ik volop aan de slag gegaan met de nieuwe karakters uit de DLC die voor een frisse wind in de game zorgen. Hopelijk komen er snel nog meer karakters aan. Ik kan bijvoorbeeld niet wachten op Reptile en Mileena die ik nu toch wel een beetje begin te missen.

  Tekken 7

  Verkijgbaar vanaf 2 june 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.