Sony maakt nieuwe PS Plus Extra en Premium games voor februari 2023 bekend

News
donderdag, 16 februari 2023 om 9:00
ps plus ps5f1631005854
Sony heeft de games bekendgemaakt die in februari toegevoegd gaan worden aan PS Plus Extra en PS Plus Premium. Abonnees van deze diensten kunnen weer een prachtige set games tegemoet zien!
Een nieuwe maand betekent ook nieuwe games voor PS Plus! Vandaag heeft Sony de games bekend gemaakt die naar de abonnementsdiensten PS Plus Extra en PS Plus Premium komen. En dat zijn niet de minste!
Absolute headliner is Horizon Forbidden West, de PlayStation Exclusive die vorig jaar uit kwam. Maar, dat is niet de enige, abonnees mogen naar een hele reeks nieuwe games uitkijken, waaronder ook Scarlet Nexus, Resident Evil 7: Biohazard en Borderlands 3.

PS Plus Extra en Premium: de games voor januari 2023

De volgende games worden deze januari aan PS Plus toegevoegd:
Een mooie lijst games die toegevoegd worden aan PS Plus Extra en PS Plus Premium. Deze games zullen volgende week 21 februari beschikbaar komen in de PS Store.
Tip: Wil je meteen op de hoogte zijn wanneer de games gratis beschikbaar zijn? Zet de games dan nu al in je lijst met favorieten. Je krijgt dan een waarschuwing zodra de games te downloaden zijn!
In tegenstelling tot de PS Plus Essential games worden geclaimde games niet van jou. PS Plus Extra en PS Plus Premium bevatten een grote catalogus games van meer dan 300 (en voor PS Plus Premium zelfs meer dan 700) games die te spelen zijn zolang je abonnement loopt. Heb je nog geen abonnement, dan is dit je kans, Sony heeft namelijk een mooie kortingsactie lopen in de Store.
Maandelijks worden de gratis games voor de diverse PS Plus varianten bekendgemaakt. PS Plus Essential games komen altijd op de eerste dinsdag van de maand beschikbaar en worden de woensdag daarvoor bekend gemaakt. Voor PS Plus Extra en PS Plus Premium geldt dat deze de derde dinsdag van de maand beschikbaar komen en de woensdag daarvoor bekendgemaakt worden.

Populair Nieuws

Laatste Reacties