Deze Pathé Thuis fantasiefilms kun je nu goedkoop kijken!

Article
donderdag, 06 mei 2021 om 8:00
pathe thuisf1621347032
Pathé Thuis biedt veel films aan in veel verschillende categorieën. Eén van deze categorieën is fantasiefilms, waarvan je er nu een aantal spotgoedkoop kunt kijken. Hieronder vind je een aantal Pathé Thuis fantasiefilms die voor maar drie euro te zien zijn!

1. Weathering With You

De eerste Pathé Thuis film die voor de prijs van drie euro te zien is, is Weathering With You. Deze animefilm gaat over een jongen die besluit zijn kleine dorp achter te laten om te vertrekken naar Tokyo. Toch wordt hij al snel getroffen door eenzaamheid, totdat hij bevriend raakt met een weesmeisje. Dit meisje blijkt magische krachten te hebben.
De stemacteurs in deze fantasie anime zijn onder andere Kotaro Daigo, Nana Mori, Shun Oguri en Sei Hiraizumi. Weathering With You is geregisseerd door Makoto Shinkai.

2. How to Train Your Dragon 3

De allerlaatste van de How to Train Your Dragon-films, genaamd The Hidden World, staat op Pathé Thuis en is nu ook voor maar drie euro te bekijken. In dit derde deel van de reeks ontdekt Hiccup dat zijn draak Toothless niet de enige Night Fury is. Hierdoor moet hij op zoek naar de Hidden World, een wereld waar draken vreedzaam met elkaar leven. Hij moet dit snel doen, voordat slechterik Grimmel hem voor is.
De cast van deze film bestaat uit Jay Baruchel, America Ferrera, Cate Blanchett en Gerard Butler. De regisseur van de film is Dean Deblois.

3. The Shape of Water

De veelgeprezen film The Shape of Water staat ook op Pathé Thuis en is, net zoals de twee hierboven genoemde films, voor drie euro te bekijken. Deze film gaat over Elisa, die op een dag samen met Zelda een visachtig wezen vindt, waar ze al snel een band mee smeedt. Dit wezen is de laatste van zijn soort en wordt door de overheid bestudeerd. Maar Elisa het wezen helpen te ontsnappen en hem naar vrijheid helpen.
De cast van de film bestaat onder andere uit Sally Hawkins, Octavia Spencer, Michael Shannon en Richard Jenkins. De regisseur van de film is Guillermo del Toro.

Andere Pathé Thuis fantasiefilms die nu spotgoedkoop zijn

Dit zijn natuurlijk niet de enige fantasiefilms die goedkoop te kijken zijn op Pathé Thuis. Zo zijn films zoals Hellboy, Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, Your Name en Thor Ragnarok ook voor drie euro te bekijken op de dienst.
Ben jij van plan één van deze films te kijken op Pathé Thuis? Laat het weten in de reacties!