Netflix verwijdert Fantastic Beasts Crimes of Grindlewald

News
dinsdag, 23 maart 2021 om 9:30
johnny depp gellert grindelwald fantastic beasts the crimes of grindelwald phpqoiu6j 0f1660636323
Netflix brengt weer een pittige verwijderlijst in de laatste week van maart. Het blijft niet alleen bij matige films, enorme franchises zoals de Fantastic Beasts reeks zijn binnenkort niet meer te bekennen op het platform. Hoewel het niet verrassend is dat er films verwijderd worden van het platform, is het toch enorm jammer.
Deze week is er een enorme schoonmaakbeurt op streamingdienst Netflix. Er worden veel topfilms zoals Dawn of the Dead en Schindler's List van het platform verwijderd, maar ook Fantastic Beasts: Crimes of Grindlewald gaat het platform verlaten. Als je dit deel van de Fantastic Beasts reeks nog niet gezien hebt, gauw doen dus! De film zal Netflix verlaten op 24 maart 2021.

Fantastic Beasts onder meer vuur

De afgelopen tijd ligt de gehele Fantastic Beasts franchise ook al onder vuur. Hoewel de eerste twee delen erg soepel verliepen in het maken en uitbrengen, is dat voor het derde deel van de reeks een heel ander verhaal. Na het ontslaan van Johnny Depp, lijkt het een bitter einde te gaan worden. Naast alleen het ontslaan van de welbekende acteur, zijn er ook de geruchten dat Fantastic Beasts tot een einde gaat komen, omdat er een nieuwe Harry Potter reeks in de maak is.
Wat het dan ook zal zijn, is het een vervelende gebeurtenis dat we de topfilms niet meer kunnen bekijken op Netflix. Hoewel Netflix veel verwijdert komt er natuurlijk ook altijd veel weer bij, laten we hopen dat het binnenkort weer een aantal mooie films zijn, zodat we genoeg anders te bekijken hebben.

Populair Nieuws

Laatste Reacties