Deze drie nieuwste Pathé Thuis films moet je kijken!

Article
maandag, 19 april 2021 om 13:00
pathe thuisf1621347032
Pathé Thuis vernieuwt om de paar dagen het aanbod. Afgelopen week is het aanbod ook vergroot, met een aantal nieuwe en spectaculaire films. Hieronder vind je de drie nieuwste Pathé Thuis films die het kijken waard zijn!

1. Greenland

Greenland is aan actiefilm en gaat over een naderende catastrofe, die de mensheid bedreigt weg te vagen. De vader van een familie genaamd John Garrity heeft maar vier dagen om zijn vrouw en zoon in veiligheid te brengen, helemaal in Groenland in een geheime militaire bunker. De cast van de film bestaat onder andere uit Gerard Butler, Morena Baccarin en Scott Glenn. Regisseur van de film is Ric Roman Waugh.
Klik hier om de film voor maar 4 euro te bekijken op Pathé Thuis!

2. Locked Down

Anne Hathaway schittert in de nieuwste misdaadkomedie Locked Down. Deze nieuwe Pathé Thuis film gaat over twee mensen die op het punt staan uit elkaar te gaan, wanneer er een lockdown wordt afgekondigd. Hierdoor worden zij gedwongen de dagen met elkaar door te brengen. Tijdens deze saaie dagen krijgen ze het idee om een warenhuis te overvallen.
Naast Anne Hathaway, spelen mensen zoals Chiwetel Ejiofor, Dulé Hill en Ben Kingsley een rol in Locked Down. Regisseur van deze film is Doug Liman.
Klik hier om de film voor 5 euro te bekijken op Pathé Thuis!

3. Army of One

Army of One is een thriller en gaat over Brenner, die samen met Dillion gaat wandelen in een bos, wanneer zij daar een drugs- en wapenopslag vinden. Door de ontdekking hiervan worden zij gemarteld door leden van een drugskartel. Dillion komt te overlijden, maar Brenner doet er alles aan om wraak te nemen op de moordenaars.
Klik hier om de film voor 5 euro te bekijken op Pathé Thuis!

De nieuwste Pathé Thuis films

Andere nieuwe films die te bekijken zijn op Pathé Thuis, zijn onder andere White Riot, Emperor, Plus One en Stars Fell on Alabama.
Ben jij van plan één van deze films te bekijken? Laat het weten in de reacties!