3 Netflix films die je gezien moet hebben!

Article
donderdag, 06 mei 2021 om 7:00
gb 00600rf1620136415
Deze Netflix films zijn zonder twijfel de moeite en tijd waard. Als je een diehard horror fan bent dan is een komedie normaal gesproken misschien niets voor jou, maar tussen deze films kan wellicht een titel staan die je tóch een kans moet geven. Deze 3 films op Netflix moet je gezien hebben, anders mis je een aantal exclusieve titels die bij je abonnement horen!

The Meyerowitz Stories (New and Selected)

Wrok en rivaliteit voeren de toon wanneer drie broers en zussen elkaar in New York ontmoeten. Dat komt door hun prikkelbare, artistieke vader en zijn erfenis die steeds kleiner wordt. Het is een film met Adam Sandler, hij heeft tenslotte een contract met de streaminggigant, maar het is opmerkelijk genoeg geen komedier. Dat alleen al is een bijzonder fenomeen om te zien!
In de hoofdrollen: Adam Sandler, Ben Stiller, Dustin Hoffman, Elizabeth Marvel, Grace Van Patten en Emma Thompson.

El Camino: A Breaking Bad Movie

Deze film is een must-see voor fans van de serie Breaking Bad. Jesse Pinkman probeert zijn verleden achter zich te laten en opnieuw te beginnen na alles wat er in Breaking Bad gebeurd is. Hoewel El Camino niet een enorm verhaal is of een ijzersterke plot heeft zoals de serie zelf, is de film nog steeds een waardig einde voor Jesse na alles wat hij heeft moeten doorstaan.
In de hoofdrollen: Aaron Paul, Jesse Plemons, Krysten Ritter, Charles Baker, Matt Jones, Robert Foster en Jonathan Banks.

Marriage Story

Marriage Story, een Oscar-genomineerde film, geeft een inkijk op hoe een huwelijk stukloopt en een familie samen probeert te blijven. Het is een ware roller coaster van emoties en ook nog eens op een heel bijzondere manier gemonteerd, waardoor sommige emoties heel sterk, maar onopvallend overkomen.
In de hoofdrollen: Adam Driver, Scarlett Johansson, Laura Dern, Alan Alda, Ray Liotta, Julie Hagerty, Merrit Wever en Azhy Robertson.

Populair Nieuws