Nieuwe beelden van Lupin seizoen 2 onthuld

News
donderdag, 06 mei 2021 om 9:00
lupin part 2 persberichtf1623402582
Lupin is een ware hit te noemen op Netflix. De serie is door kijkers goed ontvangen en door vele critici enorm goed beoordeeld. We hebben ondertussen al wel een trailer voor het nieuwe seizoen ontvangen en gelukkig krijgen we nu ook weer een extra blik naar het nieuwe seizoen van Lupin!
In het nieuwe seizoen kunnen we een waar kat- en muisspel verwachten. Assane Diop is bezig met niets anders dan zijn wraak tegenover Hubert Pellegrini, die jaren geleden zijn vader vermoordde. Assane komt dit seizoen voor een lastig parket te staan met zowel zijn familie als zijn plannen, die mogelijk ook zijn eigen leven in gevaar gaan brengen. Als we alles langzaam bij elkaar rapen van de hints en ideeën die we hebben over het tweede seizoen van Lupin, belooft het net zoals het voorgaande deel, ijzersterk te zijn.
We krijgen mogelijk ook een andere versie van Sherlock Holmes die achter de beruchte dief aan gaat en dus een waar kat- en muisspel vormt. Als je dit in detail wil lezen, kan dat hier.
lupin part 2 persbericht 3f1620230185
lupin part 2 persbericht 2f1624302159
lupin part 2 persbericht 4f1620230212

Wanneer kunnen we Lupin Part 2 verwachten?

Over een exacte datum is nog niets bekendgemaakt, we weten wel dat het nieuwe seizoen in de zomer van dit jaar nog op de streaminggigant verschijnt. Het directe vervolg op de zenuwslopende cliffhanger van seizoen 1, krijgt net zoals het eerdere deel, vijf verschillende afleveringen om het verhaal van Assane Diop te vertellen.
Waarschijnlijk krijgen we nog voordat het nieuwe seizoen op Netflix staat een extra trailer met een exacte datum, maar helaas moeten we daar nog even geduldig op wachten.

Populair Nieuws

Laatste Reacties