Overzicht alle nieuwe Netflix trailers van deze week

Article
vrijdag, 19 maart 2021 om 15:30
netflix 5432181 1920f1658221200
Netflix is deze week compleet losgeslagen met nieuwe trailers voor aankomende films en series. Hieronder volgt een overzicht van de belangrijkste nieuwe Netflix trailers die deze week zijn uitgebracht.

1. The Irregulars

Enkele dagen geleden is de officiële trailer uitgekomen van The Irregulars, een uitbreiding op de wereld van Sherlock Holmes. In deze serie volg je straatjongeren Bea, Jessie, Billy, Spike en Leo. Hun onderzoeken, onder leiding van Doctor Watson, de demonische en mysterieuze gebeurtenissen die in Victoriaans Londen plaatsvinden. Een heel ander verhaal dan de Sherlock Holmes series, films en boeken. In The Irregulars komt er nu ook een buitenaards tintje bij kijken.
De cast van de serie bevat namen zoals: Thaddea Graham, Darci Shaw, Jojo Macari, McKell David en Harrison Osterfield, vriend van populaire Spider-Man acteur Tom Holland. De serie komt 26 maart op Netflix te staan.
Bekijk de trailer van The Irregulars hieronder:

2. Ferry

Er is een officiële Netflix-trailer uitgekomen van de nieuwe Belgisch-Nederlandse film Ferry. Dit is een prequel van de eerste twee seizoenen van Undercover en volgt XTC producent Ferry Bouman en hoe hij zijn grootste liefde ontmoet, die gespeeld gaat worden door beroemde Nederlands actrice Elise Schaap. In deze film kunnen we zien hoe Ferry in zijn vroegere dagen voor zichzelf zorgt en wat hij, voor de gebeurtenissen van Undercover, allemaal heeft meegemaakt.
Bekijk de trailer van Ferry hieronder:

3. Love and Monsters

De nieuwste apocalyptische film van Netflix komt eraan. Zo is er een nieuwe trailer uitgekomen van Love and Monsters waar Dylan O’Brien, bekend van Teen Wolf en The Maze Runner, de hoofdrol in speelt. In deze film wordt de aarde belaagd door verschrikkelijk monsters, waardoor de mensheid gedwongen is te schuilen in ondergrondse koloniën. Zo zit Joel Dawson, gespeeld door Dylan O’Brien, al zeven jaar geschuild in zo’n kelder wanneer zijn ouders zijn doodgegaan en zijn vriendin nergens te bekennen is. Maar plotseling horen ze elkaar weer sinds 7 jaar over de radio. Joel realiseert dat hij nog steeds veel van zijn vriendin Aimee houdt, waardoor hij naar buiten gaat om alle gevaren te trotseren en herenigd te worden met zijn vriendin.
Love and Monsters is nu al genomineerd voor een Oscar voor ‘Best Visual Effects’ en komt 14 april op Netflix te staan wereldwijd.
Bekijk de trailer van Love and Monsters hieronder:

4. Concrete Cowboys

Concrete Cowboys is Netflix’ nieuwste film, dat zich afspeelt in de moderne tijd en vertelt het verhaal van de urban cowboys in Philadelphia. In deze film volgen we de Fletcher Street Urban Riding Club, een Afro-Amerikaanse gemeenschap. Cole, gespeeld door Stranger Things-acteur Caleb McLaughlin, wordt in de zomer naar zijn vervreemde vader gestuurd, die tevens lid is van de Fletcher-Street Community. Deze cultuur draait voornamelijk over het zijn van een moderne cowboy. Cole moet uiteindelijk zich aanpassen aan deze cultuur, wat een aantal problemen oplevert.
We hoeven niet lang meer te wachten voor de nieuwe Netflix-film. Zo komt Concrete Cowboys 2 april uit op de streamingdienst.
Bekijk de trailer van Concrete Cowboys hieronder:
Voor welke nieuwe titel ben jij het meest enthousiast? Laat het weten in de reacties!