Stranger Things wordt een stuk duisterder

News
woensdag, 17 februari 2021 om 12:30
stranger things season 3f1628013618
De Netflix serie, Stranger Things wordt per seizoen steeds een stuk enger en grimmiger. Het begint te lijken alsof seizoen 4 daar zeker niets aan gaan verminderen en de meest duistere en enge uit de reeks gaat worden.
Naast Gaten Matarazzo zegt nu ook acteur Finn Wolfhard dat het vierde seizoen van Stranger Things het meeste duistere wordt dat we tot nu toe hebben gezien. We kunnen het helaas nog niet zelf zeggen doordat opnames nog steeds bezig zijn en we hierdoor nog geen trailer hebben gehad. Netflix had wel het plan om eerder dit jaar de trailer te onthullen, maar net zoals veel andere plannen, loopt dat in de soep.
Elk seizoen van de serie wordt groter, enger en grimmer dan de voorganger. Dat leek in elk geval goed gelukt te zijn met het derde seizoen. Nu lijkt het erop dat dit ook gaat gelden voor het vierde deel van de reeks. Dit keer is het groepje vrienden verspreid zijn over de hele wereld, Eleven en Will vetrokken uit Hawkins, Mike Dustin, Lucas en Max bleven daar wél en Hopper zat plotseling in een Russische goelag.
stranger thingsf1625052589

Duisterder dan ooit

Volgens acteur Finn Wolfhard, die de rol speelt van Mike Wheeler, is het seizoen duister. Nog meer dan dat het derde seizoen was en die was volgens hem ook al erg duister.
Tot nu toe weten we nog niet wat het verhaal aandrijft en wat het plot gaat zijn in het seizoen. Het is nog even afwachten tot we de trailer te zien krijgen. De officiële releasedatum voor het nieuwe seizoen is er ook nog niet, maar mogelijk zien we het verschijnen op 21 augustus.

Populair Nieuws